Redactia.ro
Home » Sport » Gaziantep ar vrea să-l demită pe Șumudică! Anunțul făcut de turci

Gaziantep ar vrea să-l demită pe Șumudică! Anunțul făcut de turci

Marius Șumudică a ajuns la spital

Gaziantep ar vrea să-l demită pe Șumudică susține presa din Turcia. Jurnaliștii susțin că cei de la Gaziantep s-au gândit deja la un nou antrenor, Costel Gâlcă.

Șefii lui Gaziantep se pare că nu au trecut peste faptul că Marius Șumudică a plecat din Turcia fără să îi anunțe. Antrenorul a decis să vină în România temându-se că s-ar putea infecta cu coronavirus. Jurnaliștii turci au anunțat azi că Șumudică ar putea fi dat afară.

”Am aflat că astăzi s-a stabilit în Turcia ca pe 12 iunie să înceapă campionatul, ceea ce înseamnă că pe 5 mai eu trebuie să încep pregătirea. Aştept însă detalii de la club, mai ales că este posibil să intru în carantină când ajung acolo. Am auzit că ar fi apărut această ştire legată de mine. Ce să spun? Orice se poate întâmpla, câtă vreme sunt respectate clauzele contractuale. Aşa cum pot pleca eu, şi ei mă pot da afară. Dar până una, alta eu ştiu că sunt antrenorul cu care Gaziantep a obţinut rezultate bune și care se află în obiectiv”, a spus Șumudică, pentru Digi Sport.

Costel Gâlcă ar fi tehnicianul care l-ar înlocui pe Marius Șumudică pe banca lui Gaziantep.

Gaziantep ar vrea să-l demită pe Șumudică!

În momentul suspendării campionatului în Turcia, conducerea lui Gaziantep le-a recomandat tuturor să nu părăsească țara. Pentru siguranța sa, Marius Șumudică a decis însă să vină în România. A închiriat un avion particular pentru care a plătit 50.000 de euro. Împreună cu el au venit și alți membrii din staff. Șefii clubului au fost uimiți când au aflat decizia antrenorului.

”Ce puteam să facem? În hotelul în care stăteam, unul cu 600 de camere, mai eram doar noi cinci. Au şi închis aripa unde eram şi trebuia să ne mutăm. 85 la sută din personal rămăsese acasă …”, a declarat atunci antrenorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: