Redactia.ro
Home » Sport » Gaziantep îl apără pe Şumudică! Antrenorul s-a certat cu un jurnalist

Gaziantep îl apără pe Şumudică! Antrenorul s-a certat cu un jurnalist

Gaziantep îl apără pe Şumudică!

Gaziantep îl apără pe Şumudică, după ce antrenorul român s-a certat cu un jurnalist. Acesta l-a acuzat că ar lua comision din transferuri.

Marius Șumudică a luat foc la o conferință de presă. Un jurnalist l-a acuzat că primește bani în urma transferurilor. Șefii de la Gaziantep au reacționat promt și au dat un comunicat de presă în care îl apără pe Șumudică.

„Suntem deranjaţi de campania dusă împotriva directorului nostru tehnic, Marius Şumudică, de anumite ziare şi posturi TV. Oricum, noi nu ne-am pierdut din încrederea în antrenorul nostru pentru partea a doua a sezonului. Cu regret, condamnăm aceste acuzaţii nefondate despre domnul Şumudică şi minciunile spuse despre el. Vrem să reamintim tuturor: antrenorul nostru, domnul Şumudică, conduce echipa şi nimeni nu trebuie să se îndoiască de faptul că vom continua alături de el”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele Consiliului Director, Mehmet Buyukeksi.

Ce i-a spus Șumudică jurnalistului

Antrenorul s-a certat cu un jurnalist la conferinţa de presă după meciul cu Fenerbahce. Acesta l-a acuzat că primește comisioane la transferurile jucătorilor.

„Am muncit 15 ani ca să ajung la un nivel înalt, pentru a antrena în Turcia. Și nimeni nu a spus vreodată despre mine că iau bani, că iau comisioane la transferurile jucătorilor mei. Pe acest jurnalist, din fața mea, îl voi da în judecată. Voi angaja doi avocați, voi face proces la tribunal pentru că a scris că Marius Șumudică are o firmă în România prin care transferă fotbaliști români. El va trebui să demonstreze dacă eu am firmă, dacă eu iau comisioane. Voi lua cei mai buni avocați din Europa pentru a câștiga acest proces. Prietene, vei plăti!”, a tunat Șumudică la conferința de presă.

Românul a spus că banii pe care îi va primi ca despăgubire la proces îi va dona la un orfelinat.

Gaziantep trebuie să evite retrogradarea

Gaziantep are nevoie de măcar 13 puncte în 16 etape pentru a se salva de la retrogradare
În acest moment, echipa antrenată de Marius Șumudică este pe locul 10, cu 24 de puncte, iar obiectivul este salvarea de la retrogradare. Etapa viitoare, Gaziantep va evolua împotriva celor de la Genclerbirligi.

Citește și: Romario Benzar a semnat cu Perugia! A jucat doar 6 luni la Lecce

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: