Redactia.ro
Home » TV » Geanina de la Insula Iubirii schimbată total de operațiile estetice. Nu o mai recunoști!

Geanina de la Insula Iubirii schimbată total de operațiile estetice. Nu o mai recunoști!

GALERIE FOTO (3)

Geanina este una dintre concurentele de la Insula Iubirii sezonul 5. Emisiunea se difuzează în fiecare luni de la ora 8:30 pe Antena 1. Geanina a venit la Insula Iubirii Împreună cu iubitul ei Costas cu care are o relație de mai multă vreme.

Geanina a postat pe retelele sociale mai multe fotografii în care apare total schimbată față de cum arăta la începutul emisiunii. Concurenta este foarte greu de recunoscut după operațiile estetice pe care și le-a făcut. Aceasta și-a modificat aproape totul la față. și-a pus extensii și și-a schimbat și culoarea părului. Se pare că Geaninei i-a priit din plin participarea la Insula Iubirii.

Citește și: Prin ce a trecut Diana de la „Insula iubirii”. Tânăra a vrut să se sinucidă

Nu se știe de ce concurenta a decis să-și schimbe radical look-ul.

Fanii speculează că ar vrea să-i arate lui Costas ce a pierdut. Se speculează că cei doi au încheiat relația pe care au venit s-o testeze în Thailanda.

Geanina Insula Iubirii. Relația celor doi se părea că scârțâie încă de la venirea lor pe insulă. În prima zi petrecută împreună în Thailanda ea se plângea deja de plictiseală. În condițiile în care îl avea alături pe iubitul ei. Îngrijorat de părerea pe care și-o va face publicul despre ei, Costas i-a spus Geaninei să se abțină de la astfel de comentarii.

Geanina și Costas au bifat o premieră la Insula Iubirii. Concurenta s-a plâns de plictiseală în Thailanda, în cele 24 de ore pe care le-a avut la dispoziție alături de iubitul ei.

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra a mărturisit că acesta este bărbatul vieții ei.

„Ne țin închiși aici să ne facă să ne plictisim unul de altul”, s-a plâns Geanina, nevăzând șederea cu iubitul ei ca pe o oportunitate, ci ca pe o povară.

„Deja te-ai plictisit de mine”, i-a spus Costas.

Geanina și Costas au demonstrat că telefonul mobil este un liant în relația lor, acesta fiind singurul ce poate alunga momentele de penibilă tăcere.

Se pare că ceea ce-i salva pe cei doi de la monotonie atunci când erau acasă, era telefonul mobil

Geanina Insula Iubirii. „Acasă, chiar dacă stăteam acasă amândoi toată ziua – mai aveam un telefon, mai aveam cu cine să vorbesc. Așa ne uităm unul la altul, nici nu avem ce să vorbim”, a mai spus Geanina.

„Acum o să se uite și o să spună că nu suntem compatibil, că ne plictisim împreună”, a spus și Costas.

Citește și: Ionuț Gojman, reacție despre glumele proaste făcute pe seama lui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: