Redactia.ro
Home » Știri » Geanina Ilieș vorbește deschis despre divorțul prin care a trecut: “Voiam o familie”

Geanina Ilieș vorbește deschis despre divorțul prin care a trecut: “Voiam o familie”

Geanina Ilieș

La 21 de ani, Geanina Ilieș devenea mamă, iar imediat după, frumoasa vedeta se afla în fața faptului împlinit, fiind nevoită să își crească singură fiul. Astăzi, uitandu-se în urmă, fosta vedetă de televiziune mărturisește că întotdeauna și-a dorit o familie.

Frumoasa Geanina Ilieș este foarte sincera când vine vorba de principia și familie. Trecută printr-un divorț și nevoită să își crească singura fiul, vedeta a mărturisit că a trecut prin momente dificile, mai ales la vârsta de 21 de ani când a devenit mamă. „A fost dificil pentru mine pentru că eram foarte mică. Nu credeam că o să ajung să fac chestia asta. Dar nu știu cum și nu pot să înțeleg de unde am avut puterea să anticipez ceea ce urma să fie și mi-am dat seama în timp că toată durerea mea de atunci a fost un bine pentru mine și pentru familia mea, pentru copilul meu. Familia mea, mama, tata, frații, au fost alături de mine. Nu am simțit singurătatea, greul. Nu a fost un abandon pentru că a fost decizia mea. Dar, văzând în familia mea unitatea, eu m-am căsătorit mai devreme, voiam o familie pentru că asta văzusem în familia mea și asta nu a fost o decizie tocmai bună la momentul ăla. A fost bună dintr-un anumit punct de vedere, pentru că astăzi îl am pe Patrick care este cel mai bun lucru pe care l-am făcut”, a mărturisit Geanina pentru emisiunea “Vorbește lumea”.

Geanina Ilies își dorește să devină din nou mamă

Aflată într-o relație de mai mult de 7 ani, Geanina Ilies a mărturisit cu sinceritate că este fericită și că și-ar dori să mai faca un copil. „Nu am discutat despre asta pentru că nu consider că trebuie să fac așa ceva. Sunt mult mai liniștită așa. Iubesc și sunt iubită. Dacă e să se întâmple ceva, nu am să țin ascuns. Am mai spus că-mi doresc mulți copii. Cu siguranță o să vină, pentru că îmi doresc. Și Patrick își dorește frați”, a conchis vedeta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: