Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Geanta piele pentru bărbați – Cum să o alegi pe cea perfectă?

Geanta piele pentru bărbați – Cum să o alegi pe cea perfectă?

Un bărbat modern ar trebui să aibă un accesoriu sub formă de geantă pentru job. Este un element de încredere și chiar indispensabil al ținutei fiecăruia și arată mult mai bine decât un rucsac. Ce geantă piele bărbați ar trebui să alegi din magazinul online CCC și ce ar trebui să ții cont atunci când o cumperi?

Cum ar trebui să fie geanta de piele potrivită pentru job?

Bărbații abordează cu multă rezervă soluția practică a unei genți de lucru. Ei o asociază cu un accesoriu feminin care nu are prea mult de-a face cu imaginea unui bărbat puternic și independent. Gențile nu sunt un moft stilat, ci un accesoriu foarte important și funcțional în care femeile și bărbații pot depozita obiectele necesare: portofel, chei, laptop, documente sau un telefon. O astfel de geantă piele bărbați este un accesoriu indispensabil pentru muncă. În plus, este cu siguranță o alternativă mai bună la un rucsac care nu va funcționa atunci când se impune un anumit cod vestimentar.

Cum ar trebui să fie o geantă pentru bărbați?

O geantă ideală pentru bărbați ar trebui să răspundă nevoilor individuale ale persoanei care o poartă – atât vizual, cât și practic. Este foarte important ca aspectul ei să fie în concordanță cu imaginea unui bărbat, și mai exact cu ținuta pe care o poartă de obicei la serviciu. O geantă tip poștaș nu se va potrivi codului vestimentar formal. La fel de importantă este dimensiunea acestui accesoriu. Înainte de a face o alegere, trebuie să te gândești dacă vei avea nevoie de o geantă pentru laptop, o servietă stilată pentru cele mai importante documente, sau poate o geantă de umăr care să găzduiască un portofel, telefon și chei. Indiferent ce model cauți, în magazinul CCC vei găsi modele diferite de la branduri renumite, pe care le poți comanda online sau în magazine.

Punctele importante ale genții de lucru potrivite

Există mai multe criterii cheie de luat în considerare atunci când alegi geanta de bărbați potrivită pentru job:

  • Mărimea – este cel mai important parametru căruia îi acordă atenție un bărbat atunci când alege o geanta pentru job. Cei mai mulți aleg modele cu dimensiunea minimă A4, adică pentru documente și laptop, iar magazinul CCC dispune de o selecție largă de astfel de genți de piele.
  • Manopera și materialul – gențile din piele sunt un clasic al genului, motiv pentru care bărbații sunt încă dispuși să aleagă acest tip de geantă. O geantă din piele se potrivește stilului formal și elegant, precum și celui mai casual. În plus, geanta din piele se caracterizează prin calitate și durabilitate înaltă, ceea ce se traduce prin utilizarea pe termen lung. Astfel de genți pentru bărbați sunt în plus rezistente la diferite condiții meteorologice. Gențile din material textil care combină stilul și aspectul casual cu funcționalitatea sunt și ele foarte populare. 
  • Practicitate și funcționalitate – o geantă de lucru pentru bărbați trebuie să fie absolut confortabilă, să aibă mânere care să se prindă bine în mână și o curea care sa nu provoace disconfort. In plus, o geantă bună pentru bărbați trebuie sa conțină compartimente funcționale pentru laptop, chei, telefon sau documente. Astfel de accesorii nu sunt doar propice unei bune organizări, ci și asigură în mod corespunzător lucrurile din geantă.