Redactia.ro
Home » Sport » Genk a fost învinsă de o nou promvată! Ianis nu a mai strălucit

Genk a fost învinsă de o nou promvată! Ianis nu a mai strălucit

Echipa lui Ianis Hagi a pierdut acasă

Genk a fost învinsă de o nou promvată! A pierdut 1-3 cu Mechelen. Ianis Hagi a fost rezervă. A intrat în repriza a doua, dar nu a putut să-și ajute prea mult echipa.

Genk a început slab prima repriză cu Mechelen. A părut că nu se regăsește deloc. Totuși, la pauză a intrat la egalitate la vestiar. Gazdele au deschis scorul prin ivorianul William Togui. În prelungiri Ally Samatta a restabilit egalitatea. Sperând că Ianis va reuși din nou un gol salvator, Felice Mazzu l-a introdus pe roman la pauză. De această data, fiul lui Gigă Hagi nu a mai strălucit.

”Antrenorul Mazzu și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare. La pauză, l-a scos din teren pe invizibilul Nygren. A intrat Ianis Hagi, dar nici această schimbare nu și-a pus amprenta”, au scris belgienii de la hln.be.

Gazdele au mai înscris de două ori, iar Genk a fost învinsă de o nou promvată.

Dimitri de Conte îl laudă pe Ianis

Înaintea partidei de sâmbătă seara, directorul sportiv al echipei spunea:

” Hagi îmi aduce aminte de Sander Berge. Ei ar putea să meargă la orice club mare al Europei, dar au vrut stabilitate în acest punct al carierei”, a declarant Dimitri de Conde, pentru Het Laatste Nieuws.

În prima etapă, Genk a câştigat cu 2-1 cu Kortrijk. Ianis Hagi a fost introdus pe teren în minutul 74 şi a reuşit să marcheze golul victoriei în minutul 76, la prima atingere de balon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: