Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea a dezvăluit motivul pentru care divorțul de Andreea Bălan a durat atât de mult

George Burcea a dezvăluit motivul pentru care divorțul de Andreea Bălan a durat atât de mult

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan a ținut pentru mult timp ocupată prima pagină a tabloidelor din țara noastră. Cei doi soți s-au despărțit când nimeni nu se aștepta, iar în urmă au rămas numeroase scandaluri. La un an după ce procesul a ajuns la final, actorul a explicat de ce totul a durat atât de mult.

Andreea Bălan și George Burcea s-au numărat printre cele mai apreciate cupluri din țara noastră, motiv pentru care despărțirea lor a fost un adevărat șoc. Nimeni nu se aștepta ca mariajul lor să ajungă la final, mai ales că cei doi își uniseră destinele în mod oficial cu doar câteva luni în urmă. Începutul anului 2020 a reprezentat pentru ei un punct critic, iar actorul a luat o decizie dureroasă. Răpus de situație, a preferat să părăsească căminul conjugal.

Acela a fost începutul unei perioade foarte agitate pentru cei doi, iar detaliile despre legătura lor care au ieșit la suprafață au lăsat publicul din România fără cuvinte. George Burcea a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, iar eforturile Andreei de a-l aduce pe drumul cel bun au rămas fără răspuns.

Deși a suferit nespus și a luptat până în ultima clipă pentru familia sa, Andreea Bălan a decis în cele din urmă să renunțe. Divorțul trebuia să continue, iar ea a fost nevoită să fie puternică pentru fiicele sale. A urmat un an greu, în care cei doi au așteptat să fie despărțiți oficial, iar totul s-a finalizat abia în primele luni ale anului 2021.

Chiar dacă pentru mult timp a evitat acest subiect sensibil, în cele din urmă George Burcea și-a deschis sufletul. A vorbit despre divorț, dar și despre motivul pentru care a durat atât de mult. S-a crezut pentru mult timp că neînțelegerile cu fosta sa parteneră au creat probleme, însă totul s-a datorat, de fapt, autorităților.

„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr’, a precizat George Burcea.’, a declarat George.

Ce relație are acum George Burcea cu fetițele sale

Indiferent de situația dintre ei, Andreea Bălan și George Burcea sunt în primul rând părinți. Au încercat mereu să se înțeleagă de dragul fetițelor lor, iar actorul recunoaște că este foarte fericit că le poate fi aproape. Le vede cât de des cu putință, iar Clara și Ella vor rămâne mereu cea mai mare mândrie a sa.

„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara’, a dezvăluit acesta.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea pentru tot

Cum nu și-a ascuns durerea, Andreea Bălan a fost încurajată și compătimită de fanii săi, care au suferit odată cu ea. A acceptat în cele din urmă că mariajul său nu va mai putea fi salvat, iar în cele din urmă și-a găsit puterea să-l ierte și pe George. Nu are niciun regret, mai ales că a fost fericită și alături de el a devenit mamă pentru prima oară.

„Da, l-am iertat pe George Burcea…  Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate’, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: