Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor: „Așa arată un câine de persoană publică”

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor: „Așa arată un câine de persoană publică”

GALERIE FOTO (5) George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor. Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se sfârși. Recent, actorul a reclamat-o pe fosta soție la Protecția Animalelor, acuzând-o că nu a avut grijă de patrupedul lor.

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor: „Așa arată un câine de persoană publică”

George Burcea a răbufnit la adresa Andreei Bălan. Cei doi au divorțat în 2020, la câteva luni de la nuntă. Între cei doi au urmat momente tensionate, iar în urmă cu câteva luni, Andreea Bălan și George Burcea u divorțat oficial. Deși spunea că vrea să aibă o relație decentă, de dragul fiicelor pe care le au împreună, actorul a recurs la un gest șocant. Burcea i-a adus fostei soții acuzații grave, de neglijare și rele tratamente față de câinele lor, un Labrador. Conform acestuia, Andreea nu a vrut să-i inapoieze câinele artistului în momentul în care cei doi s-au despărțit. George Burcea susține că a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor, după ce patrupedul ar fi fost neglijat și are probleme de sănătate.

Acesta a postat mai multe imagini în care se poate observa că are multe răni și plăgi deschise pe întregul corp. Burcea a declarat că fosta soție nu a vrut să îi ofere câinele în grijă, după ce s-au separat, deși el ar fi deschis în repetate rânduri acest subiect și s-a rugat de ea să i-l înapoieze. Actorul se întreabă cum a ajuns labradorul, Jack, să aibă acele răni și de ce nu a fost dus la veterinar pentru a primi îngrijiri.

„Așa arată un câine de persoană publică!. Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,,proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu.”, a postat George Burcea pe rețelele de socializare.

George Burcea, imagini șocante cu patrupedul Jack

Actorul a postat câteva imagini pe Instagram, unde se pot observa diferenta de întretinere. George Burcea susține că fosta lui soție a refuzat în nenumărate rânduri să îi ofere câinele în îngrijire, iar acum patrupedul se află într-o stare deplorabilă. Fostul soț al artistei a explicat că situația animalului se prezintă în acest fel de peste un an de zile.

„Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă.Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online, alături de imaginile cu câinele său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: