Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea, un nou mesaj despre divorțul de Andreea Bălan: „Iubirea și dreptatea vor învinge mereu”

George Burcea, un nou mesaj despre divorțul de Andreea Bălan: „Iubirea și dreptatea vor învinge mereu”

George Burcea, un nou mesaj despre divorțul de Andreea Bălan

George Burcea, un nou mesaj despre divorțul de Andreea Bălan. Cei doi au divorțat la scurt timp după ce s-au căsătorit. Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, iar actorul s-a luptat mult timp pentru a avea custodie comună. Recent, Burcea a postat un mesaj cu subînțeles la adresa fostei soții.

George Burcea, un nou mesaj despre divorțul de Andreea Bălan: „Iubirea și dreptatea vor învinge mereu”

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat după doi ani de procese. Cei doi și-au adus acuzații grave, dar într-un final au ajuns la un acord comun. De dragul celor două fetițe pe care le au împreună, George și Andreea au decis să îngroape securea războiului. Recent, actorul a făcut un anunț pe Facebook. George Burcea a vorbit despre fiicele sale, povestind că timp de doi ani a așteptat momentul în care le va ține în brațe. În postarea sa, actorul a făcut și o serie de recomandări părinților divorțați, făcând trimite la relația pe care o are cu Andreea Bălan.

„Doi ani am luptat sa le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influentați de puterea falsă pe care credeți ca o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane sau de faptul ca aveți bani și sunteți forță ( ca sa-l citez pe un tovaraș lăutar).Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, sa vezi cum proprii copii sunt influentați negativ și întorși împotriva ta de o bunica sau un bunic., a scris George Burcea pe Facebook.

George Burcea: „Iubirea și dreptatea vor învinge mereu”

George Burcea a subliniat faptul că părinții divorțați nu ar trebui să își lase copiii pe mâna bonelor. Actorul susține că în aceste situații, copiii sunt cei care suferă cel mai mult. „Părinti divortați, nu vă lăsați copiii pe mana a 2-3 bone, iar voi să plecați 23 h din 24, iar când veniți, în acea oră sa faceți doar poze și filmări…căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiiilor. Va rog. Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Și ca sfat…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA.Unii stau o oră, dar benefica, iar altii stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele ca stați cu ei. Nu. Va rog, nu faceți asta, caci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor.”, a mai scris George Burcea pe retelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: