Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a divorțat oficial de George Burcea: „Până la urmă s-a terminat…”

Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a divorțat oficial de George Burcea: „Până la urmă s-a terminat…”

În urmă cu doi ani, Andreea Bălan și George Burcea anunțau că mariajul lor a ajuns la final. Separarea lor a fost urmată de un scandal de proporții în mediul public, artista făcându-i fostului său partener acuzații deosebit de grave, iar divorțul a fost inevitabil. După tot acest timp, cei doi nu mai sunt oficial soț și soție.

Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a divorțat oficial de George Burcea: „Până la urmă s-a terminat…”

Andreea Bălan și George Burcea au format un cuplu timp de cinci ani, perioadă în care și-au construit o familie deosebit de frumoasă. Au adus pe lume două fetițe minunate, Clara și Ella, dar liniștea lor a durat până la începutul anului 2020. La doar 5 luni după ce și-au unit destinele în mod oficial, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Actorul a plecat de acasă, iar împăcarea în acel punct a fost imposibilă.

Procesul de divorț a durat doi ani, perioadă în care atât George, cât și Andreea, și-au refăcut viețile. Au rămas însă uniți de fetițele lor, de dragul cărora au păstrat o relație bună, întrucât și-au dorit să le crească împreună pe micuțe. Acum, divorțul s-a finalizat, iar artista a făcut anunțul oficial în urmă cu câteva zile.

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident.”, a spus cântăreața în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

George Burcea își dorește să-și crească fetițele alături de Andreea Bălan

În ciuda divergențelor dintre el și fosta lui parteneră, George Burcea este determinat să facă cea mai bună alegere pentru fiicele sale. Astfel, și-a exprimat dorința de a le crește pe Ella și Clara alături de Andreea Bălan, cu care va încerca să aibă o relație cât mai bună.

„Indiferent de cât de ocupat e programul meu sau programul lui mami. Dacă se dorește se găsește timp să se petreacă timp cu copiii. Eu încerc să petrec timp cât de mult pot, mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi ca mamă și tată, am încredere că le vom rezolva. Vreau să încercăm noi ca părinți, mami și tati, să facem tot ce ne stă în puțină să fie fetele bine, adică să ne petrecem timp, dacă am zile libere să le petrec cu ele, dacă are zile libere să le petreacă cu ele sau împreună, de ce nu?”, a spus George Burcea, potrivit spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: