Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a consumat substanțe interzise

George Burcea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a consumat substanțe interzise

Consumul de substanțe interzise este o problemă reală a societății în care trăim, iar tot mai multe persoane intră în acest cerc fără scăpare. Printre cei care apelează la asemenea substanțe se numără și figuri publice, care ulterior sub aspru judecate de publicul lor pentru faptele săvârșite. Acesta a fost și cazul lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Bărbatul a vorbit recent despre această perioadă întunecată și s-a explicat în fața oamenilor.

George Burcea a fost prins de autorități la începutul anului 2020 că conducea sub influența substanțelor interzise. Cu toate că numele său a fost în centrul unui scandal de proporții, iar apropriații săi i-au adus acuzații grave în acest sens, actorul a refuzat în acel moment să vorbească despre perioada prin care trece și eventualele probleme cu consumul de droguri.

Având în vedere că până în acel punct actorul a fost un tată dedicat și o figură liniștită, cei care l-au apreciat au pus chiar la îndoială cele scrise în presă. Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu adevărat până acum, când George și-a deschis sufletul în fața publicului său.

George Burcea a confirmat că a consumat substanțe interzise

În cadrul unui interviu realizat alături de Mihai Ghiță, George Burcea a confirmat că în viața sa a existat o asemenea perioadă întunecată. Consumul de droguri i-a fost salvare într-un moment în care viața sa era mai dificilă ca niciodată, iar el se simțea pierdut.

Trebuie să amintim că episodul cu substanțele interzise a coincis cu începutul divorțului dintre el și Andreea Bălan. Cei doi soți nu se mai înțelegeau și problemele din trecut puseseră stăpânire peste mariajul lor. George nu și-a dorit să divorțeze, dar în cele din urmă a clacat. A decis atunci să părăsească casa unde locuia alături de artistă și de fetițele sale și să-și caute liniștea.

La mai bine de un an de atunci, George Burcea își regretă deciziile necugetate. A mărturisit că a apelat la substanțele interzise doar o singură dată, iar de atunci a realizat greșeala făcută.

„Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri”, a declarat actorul.

George Burcea s-a simțit abandonat de familie

După acest episod trist din viața sa, George Burcea a căutat cauza celor întâmplate. A povestit cum în acele momente se simțea mai singur ca niciodată, iar faptul că a fost abandonat de cei pe care-i iubea l-a împins într-o direcție negativă. În urmă au rămas regretele și lecțiile învățate, deoarece actorul și-a promis că nu va mai ajunge niciodată acolo.

„Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare’, a mai adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: