Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea nu și-a dorit să divorțeze de Andreea Bălan. Actorul a vorbit cu sinceritate despre căsnicia sa

George Burcea nu și-a dorit să divorțeze de Andreea Bălan. Actorul a vorbit cu sinceritate despre căsnicia sa

George Burcea și Andreea Bălan au format până nu de mult o familie fericită, care la prima vedere părea fără cusur. Decizia despărțirii lor a venit ca un șoc pentru cei care i-au admirat și i-au urmărit cu interes, dar viața și-a urmat în cele din urmă propriul curs. De cele mai multe ori, actorul a evitat să vorbească despre căsnicia sa, însă acum a făcut câteva destăinuiri emoționante. Din câte se pare, a făcut tot posibilul să nu ajungă să divorțeze.

Pentru George Burcea și Andreea Bălan, fericirea a început în anul 2014, când au colaborat împreună la videoclipul melodiei „Rece”. Cea care l-a remarcat prima a fost cântăreața, iar apoi relația lor a evoluat cum nu se poate mai frumos și natural. Și-au construit împreună o familie superbă, iar viața i-a binecuvântat cu două fetițe adorabile Ella și Clara.

Cel mai important moment al uniunii lor a fost anul 2019, atunci când s-au cununat religios și și-au jurat iubire în fața divinității. Au avut parte de o nuntă ca-n povești, care le-a dăruit amintiri de neuitat.

Problemele în mariajul lor au început să apară la câteva luni după acest eveniment și au culminat cu momentul în care George a părăsit căminul conjugal. Andreea nu a știut cum să reacționeze, a încercat să-l facă să se întoarcă acasă, dar eforturile sale au fost în zadar.

George Burcea nu și-a dorit să divorțeze

Din câte a dezvăluit recent, se pare că George Burcea a fost foarte afectat de separarea de soția sa. A fost ținta tabloidelor și reputația sa a fost puternic afectată în acea perioadă, iar actorul recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să depășească acest moment.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele.Cu siguranță, când m-am înhămat la căsătorie, când am decis să avem copiii, nu m-am gândit că urma să facem acest pas și a venit pe fondul problemelor din trecut. Totuși, nimeni nu este vinovat pentru greșelile pe care eu, ca om matur, le iau.”, a declarat acesta pentru Mihai Ghiță.

La mai bine de un an jumătate după acest moment teribil din viața sa, George este mult mai liniștit și dornic că meargă înainte. Are multe planuri de viitor, printre care și căsătoria cu Viviana Sposub, însă înainte de orice se bucură de fetițele sale. Micuțele rămân cea mai mare bucurie a sa, iar schimbările din ultima vreme i-au permis să le vadă din ce în ce mai des.

„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. ”, a mai adăugat acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: