Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a ajuns la spital: ”Sper să fie bine”

George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a ajuns la spital: ”Sper să fie bine”

George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a ajuns la spital

George Burcea a aflat că fosta lui soție a ajuns la spital din materialele publicate în presă. Actorul a făcut primele declarații după ce mama fetițelor lui a fost operată de urgență. 

Goerge Burcea a aflat din presă că Andreea Bălan a fost operată

După ce au apărut mai multe informații în presă cum că artista Andreea Bălan este în spital, George Burcea a declarat că nu a putut să vorbească cu nimeni despre asta și tot ce știe, știe din presă.

Chiar dacă cei doi nu se înțeleg prea bine în acest moment, George Burcea a încercat să dea de Andreea și să afle cum se simte, însă fără rezultat. Acesta a încercat să o sune, dar nu a primit răspuns, Andreea fiind în operație. A

Potrivit click.ro, actorul a mers acasă la fosta lui soție pentru a-și vedea fetițele, însă nimeni nu i-a răspuns. George Burcea a declarat că a sunat-o pe mama Andreei Bălan, pe Andreea și chiar și pe bonă, însă nu a reușit să ia legătura cu nimeni.

”Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic. Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele.

În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate”, a declarat George Burcea.

Andreea Bălan nu l-a lăsat pe George să-și vadă fetițele până nu și-a făcut testul

George Burcea și noua lui iubită, Viviana Sposub, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, însă după ce au stat izolați la domiciliu timp de două săptămâni, cei doi s-au vindecat.

Imediat după ce a ieșit din izolare, actorul a mers să-și vadă fetițele însă nimeni nu i-a răspuns la telefon și a stat în fața casei așteptând. Acesta a declarat că Andreea Bălan nu l-a lăsat să-și vadă fetițele până nu și-a făcut testul.

”Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău”, a declarat George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: