Redactia.ro
Home » Știri » George Burcea, pus la zid după ce s-a cuplat la TV cu Viviana Sposub: „Aveam respect, acum…”

George Burcea, pus la zid după ce s-a cuplat la TV cu Viviana Sposub: „Aveam respect, acum…”

Relația dintre George Burcea, încă soțul Andreei Bălan cu care se află în plin divorț și Viviana Sposub, fosta co-prezentatoare de la ,,Vorbește lumea” este una foarte controversată. Fanii nu văd cu ochi buni relația dintre cei doi și l-au criticat aspru pe actor. 

 

George Burcea, pus la zid de internauți

 

George Burcea și Viviana Sposub au confirmat relația pe care o au, în ciuda aparițiilor în care cei doi negau vehement o relație. Însă, nu toți fanii văd cu ochi buni  relația dintre  cei doi. ba mai mult, fosta prezentatoare meteo a Antenei o consideră mult prea bună pentru actor.

În acest context intervine și scandalul dintre George Burcea și actuala soție cu cae se află în plin divorț, Andreea Bălan. ,,Cum de o fată așa de frumoasă ca tine stă cu un drogangiu care are si probleme cu legea”, a scris un internaut. ”De ce te-ai pupat cu urâtul ăla de George”, au comentat alți fani cu prvire la  ultimele apariții ale celor doi din emisiunea ”Ferma. Orășeni vs. săteni”.

Actorul este cel mai aspru criticat de internauți. ‘‘Noroc cu emisiunile astea, mai vedem si noi ce e de capul vostru și ce caractere mizerabile aveti unii”, este mesajul primit de George Burcea de un fan pe contul personal de Instagram.

 

George Burcea și Viviana Sposub, sărut în fața ecranelor

În timpul emisiunii cei doi au împărțit un sărut, fiind provocați de regulile show-ului. Ulterior acestei întâmplări, deși nu ar avea voie să se afișeze împreună, aceștia au încălcat orice regulă fără să stea pe gânduri. “Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte”, a mărturisit, inițial, Viviana în cadrul emisiunii.

Mai mult, Viviana Sposub și George Burcea sunt un cuplu în toată regula și nu evită să arate acest lucru ori de câte ori au ocazia.  În prima noapte petrecută în pat în calitate de iubiți, concurenții au fost surprinși în cadrul show-ului de la PROTV , ”Ferma” în momentele lor de intimitate.

 

Reacția Andreei Bălan

 

Războiul dintre Andrea Bălan și soțul său, George Burcea, continuă. Deși replicile dintre cei doi păreau să se fi terminat, disputa este departe de a se fi încheiat. Cântăreața a ripostat după ce actorul a făcut dezvăluiri explozive în testimonialele de la ,,Ferma”. Disputa dintre cei doi capătă proporții din ce în ce mai mari. Cei doi au ajuns la somații și amenințări.

Andrea Bălan și George Burcea fac mari eforturi pentru a arăta publicului că fiecare se simte bine și că au trecut peste relație. Mai mult, ambii  și-au găsit deja alți parteneri. În timp ce George Burcea își promovează intens relația cu Viviana Sposub, Andreea Bălan pare să fie fericită la brațul lui Tiberiu Argint.

În seara de marți, PRO TV a difuzat imagini cu noul cuplu, Viviana Sposub și George Burcea. În seara în care au fost expuse imaginile, Andreea Bălan a  postat mai multe storyuri de acasă cu fetițele ei.

Tensiunea dintre cei doi a ajuns în faza de somații și amenințări. Andreea Bălan a ripostat după ce actorul a făcut dezvăluiri în testimonialele show-ului de la PRO TV.

Vedeta a cerut ajutorul casei de producție cu care colaborează pentru a contrazice afirmațiile actorului. Actorul a povestit în emisiune cum Andrea Bălan vrea custodia finală pentru cele două fetițe. „Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”a mai spus actorul în cadrul showului tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: