Redactia.ro
Home » Sport » George Copos are COVID-19. Primele informații despre starea de sănătate a fostului patron al Rapidului

George Copos are COVID-19. Primele informații despre starea de sănătate a fostului patron al Rapidului

George Copos, în vârstă de 67 de ani s-a infectat cu coronavirus. Chiar dacă nu mai este în lumina reflectoarelor, așa cum era pe vremea când conducea clubul de fotbal Rapid București, fostul patron se luptă acum cu temutul virus.

În vârstă de 67 de ani, George Copos nu a scapăt nici el de Covid-19, semn că virusul nu ține cont de statut sau vârstă. Starea de sănătate a fostului patron rapidist nu este cunoscută în momentul de față, potrivit celor de la Prosport. Însă bunul său prieten Dumitru Dragomir a mărturisit recent că acesta arată și se simte excelent. „Copos este un titan! L-am văzut acum o săptămână. Am băut un șpriț cu el la mare. Discutam că nu pleca niciodată de la Rapid dacă nu veneau cu tava de colivă. A făcut pușcărie nevinovat din cauza asta, sigur instanța a fost influențată când au văzut afară 3.000 de oameni. Pe mine m-au trimis la pușcărie, la brutărie, dar eu n-am greșit cu nimic. Copos a slăbit, și-a luat o nevastă tânără are o fată tânără, se juca cu ea știi ce bine arată? A făcut o afacere demențială, o clădire de birouri”, spunea Dumitru Dragomir pentru Prosport.

George Copos a fost eliberat în 2015

George Copos a ispășit doar o tremie din pedeapsa impusă pentru dosarul “Loteria I”, adică aproximativ 322 de zile, timp în care a scris o serie de lucrări științifice.  În plus, fostul patron al rapidului a fost găsit vinovat și în “Dosarul Transferurilor”, unul dintre cele mai controversate cazuri din fotbalul din România, unde implicați au fost și Cristi Borcea, Victor Becali, Ioan Becali, Gica Popescu, Mihai Stoica, Gheorghe Ștefan, Ioan Niculae și Jean Padureanu.

George Copos, în vârstă de 67 de ani s-a infectat cu coronavirus. Chiar dacă nu mai este în lumina reflectoarelor, așa cum era pe vremea când conducea clubul de fotbal Rapid București, fostul patron se luptă acum cu temutul virus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: