Redactia.ro
Home » Știri » George Mihăiță câștigă 7.000 de euro pe lună, dar locuiește într-o garsonieră. Care este motivul

George Mihăiță câștigă 7.000 de euro pe lună, dar locuiește într-o garsonieră. Care este motivul

George Mihăiță este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Actorul în vârstă de 72 de ani a reușit să bifeze, în cei peste 50 de ani de activitate, nu doar roluri celebre, ci și un venit pe măsură. Îndrăgitul actor are un venit de 7.000 de euro pe lună. 

 

George Mihăiță câștigă 7.000 de euro pe lună

George Mihăiță este unul dintre actorii consacrați ai teatrului românesc. Actorul care are peste 50 de ani de activitate pe scena românească, a arătat că se descurcă în orice situație. Mihăiță a rămas consacrat în urma rolurilor primite în teatru, cinema și televiziune. Mai mult, actorul a mai fost și director de revistă, a fost proprietarul unui local în centrul Capitalei și a condus Teatrul de Comedie în ultimii 20 de ani.

Actorul primește o sumă fabuloasă de la UNITER, o pensie de merit în valoare de 75.000 de lei pe an. De la Casa Națională de Pensii Sector 3, actorul primește și o pensie pentru limită de vârstă. În declarația de avere se arată că George Mihăiță a primit în 2019 suma de 49.392 de lei, adică o medie de 4.100 de lei pe lună.

Îndrăgitul actor al teatrului românesc a primit, însă, o sumă colosală în urma funcției de manager al Teatrului de Comedie. Conform declarației de avere, George Mihăiță  primea 106.877 lei pe an, adică o medie de 8.900 de lei pe lună. Din alte apariții pe scenă sau activități didactice, George Mihăiță încasa, în total, 183.712 lei anual. Astfel, media veniturilor lunare ale actorului au ajuns, doar în anul 2019, la suma de 7.000 de euro (34.500 de lei).

Celebrul actor primea, în anul 2017, aproximativ 16.738 de lei pe lună, semn că în ultimii doi ani  și-a dublat veniturile considerabil.

Deși  are un venit fabulos, lună de lună, acesta nu a investit în mașini sau imobile. Conform declarației de avere, George Mihăiță trăiește într-o garsonieră de 36 mp, care este obținut printr-un contract de rentă viageră, în anul 2014. Actorul mai are un teren moștenit în localitatea Moreni. Mai mult, actorul nu a investit nici în bijuterii sau alte obiecte de valoare, și nu are nicio datorie la bănci sau vreun împrumut.

Actorul mai este acționar la o societate comercială, acolo unde deține peste 50% din acțiuni, dar care nu îi aduce niciun venit, conform declarației de avere.

Actorul carea a jucat în peste 60 de filme, 30 de piese de teatru la televiziune și peste 50 de spectacole la Teatrul de Comedie, a fost decorat în decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: