Redactia.ro
Home » Monden » George Piștereanu s-a căsătorit! Cine este partenera actorului

George Piștereanu s-a căsătorit! Cine este partenera actorului

GALERIE FOTO (5) George Piștereanu s-a căsătorit!

George Piștereanu s-a căsătorit! Celebrul actor le-a dezvăluit fanilor că s-a căsătorit. George a avut o nuntă în secret cu iubita sa. Recent, Piștereanu a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la nunta din Las Vegas. Fanii au rămas surprinși!

George Piștereanu s-a căsătorit! Cine este partenera actorului

George Piștereanu a devenit băiat de casă. Actorul s-a căsătorit, în secret, în Las Vegas. Piștereanu a făcut anunțul pe rețelele de socializare, postând câteva imagini de la evenimentul special. Soția sa este de naționalitate americană, dar părinții sunt români. Gigi Grasu a devenit soția actorului, iar împreună formeză un cuplu minunat. George și soția sa apar în imagini cu zâmbetul pe buze, iar momentul a fost unul unic. Gigi Grasu, devenită doamna Piștereanu, a declarat în trecut că venea în vizită în România când era mică. Soția lui Piștereanu a mai fost căsătorită și are o fetiță. Actorul a decis să își pună pirostiile și s-a căsătorit cu iubita sa, în mare secret, în Los Angeles.

După ce s-au căsătorit, mirii au dansat pe muzica lui Ștefan Bănică Jr. iar ulterior s-au dus să petreacă într-un club. Actorul  a glumit in online pe seama zicalei „Ce se întâmplă în Vegas rămâne doar în Vegas”. „Acum începe distracția, că e pe viață. Sper să reziste lângă mine! Uite așa am ieșit de pe piață, nici nu îți dai seama când se întâmplă.”, a mai glumit el.

„Părinții mei sunt din București, România, mai exact mama născută în București, iar tata în Sinoe. M-am născut și am crescut în Los Angeles, California, dar am fost întotdeauna conectată cu România, deoarece, după ce am crescut aveam să o vizitez în vacanțele de vară și la nunțile ocazionale în familie. Am crescut într-o familie de imigranți români, care au fugit de comunism. Tatăl meu a scăpat din România comunistă traversând frontiera iugoslavă, pe jos. Unchiul meu s-a ascuns pe o navă. Membrii familiei mele au venit în Statele Unite, cu nimic altceva, decât hainele care le purtau. Vărul meu a ajuns în NFL fiind singurul aromân din Ligă și cred că singurul american cu părinți români. Mama a învins lupta cu cancerul de sân de două ori. Suntem o familie de luptători și asta transmit și eu fetei mele și nepoților, a declarat Gigi într-un interviu pentru formashefitness.ro.

George Piștereanu, refuzat de Anca Dinicu

George Piștereanu a ajuns celebru după ce l-a jucat pe Tibor în serialul „Vlad”. De atunci, George a avut succes în televiziune, iar în urmă cu ceva timp a recunoscut că a fost îndrăgostit de o actriță celebră. Piștereanu a mai jucat în filmele „Eu când vreau să fluier, fluier” și „Loverboy”, iar în urmă cu doi ani a participat la Ferma.

Piștereanu a declarat că a fost îndrăgostit de Anca Dinicu, dar relația lor a fost discretă. Deși acesta a vrut să se căsătorească cu ea, actrița i-a refuzat cererea. George a postat pe rețelele de socializare o imagine insoțită de un mesaj surprinzător. „Poză din categoria: Tocmai am cerut-o! A zis nu”, a scris George Piștereanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: