Redactia.ro
Home » Sport » George Pușcaș, aproape de un club mare! Cine îl vrea pe atacantul lui Reading

George Pușcaș, aproape de un club mare! Cine îl vrea pe atacantul lui Reading

George Pușcaș, aproape de un club mare

George Pușcaș, aproape de un club mare. Atacantul a fost monitorizat la meciul România-Spania de Fenerbahce. Presa din Turcia susține că Pușcaș s-ar putea transfera la iarnă.

Reprezentanții lui Fenerbahce au urmărit mai mulți jucători. Se pare că pe lângă Pușcaș, au mai fost observați Romario Benzar şi Nicolae Stanciu. Atacantul lui Reading a impresionat în meciul din preliminarii. O pasă decisivă, a provocat cartonaşul roşu primit Diego Llorente și a ratat două ocazii incredibile în finalul meciului. Potrivit publicației Hurriyet, Fenerbahce, echipă ce are în palmares 19 titluri de campioană ar dori ca în iarnă să înceapă negocierile pentru transfer. Deși au urmărit 3 jucători, singurul care le-a făcut o impresie bună a fost atacantul celor de la Reading.

Cât ar putea plăti turcii

Echipa din Turcia ar putea plăti o sumă considerabilă pentru Pușcaș, dacă doresc ca acesta să ajungă pe Şükrü Saracoğlu Stadium. Englezii au fost nevoiți să le dea celor de la Internazionale Milano zece milioane de euro pentru atacant. Nu este pentru prima data când Pușcaș e dorit în Turcia. În iunie au vrut să dea pentru el 3,3 milioane de euro pentru internaționalul roman. În acest moment cota de piața a lui George Pușcaș este de 3 milioane de euro, potrvit Tranfermarkt.
De-a lungul timpului au mai jucat și alți români la Fenerbahce. Primul a fost Ion Nunweiller. Au urmat Ilie Datcu, Sabin Ilie, Viorel Moldovan și Mircea Sasu.

Citește și: Pancu criză de nervi! Rapid – Viitorul Pandurii 1-2

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: