Redactia.ro
Home » Știri » George și Lorena Buhnici au plecat cu fiica lor din România, după „scandalul vergeturilor”. Ce imagini au publicat din destinația lor

George și Lorena Buhnici au plecat cu fiica lor din România, după „scandalul vergeturilor”. Ce imagini au publicat din destinația lor

GALERIE FOTO (2) George și Lorena Buhnici au plecat cu fiica lor din România, după „scandalul vergeturilor”. Ce imagini au publicat din destinația de lux

George și Lorena Buhnici și-au luat fiica și au plecat din România să petreacă sărbătorile de iarnă, după „scandalul vergeturilor” din vară. Iată ce imagini au apărut în mediul online, făcute într-o destinație destul de cunoscută în Europa.

George și Lorena Buhnici au plecat cu fiica lor din România, după „scandalul vergeturilor”. Ce imagini au publicat din destinația lor

După un scandal de amploare care a avut loc în vară, numit „scandalul vergeturilor”, George Buhnici nu și-a mai găsit liniștea o perioadă în România. Iată că acum, de Sărbători, a decis să plece departe de țara noastră, împreună cu soția și cu fiica. Deși nu mai sunt puși la zid ca atunci, imediat după scandal, soții Buhnici și-au dorit să fie, totuși, în altă țară.

Lorena Buhnici a publicat câteva imagini din Veneția, Italia, acolo unde familia a ajuns. Soția jurnalistului a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii din destinația destul de cunoscută în Europa. În poze, se observă celebrele canale ale orașului, care sunt emblematice și care sunt folosite de localnici și turiști drept căi de transport, pe ele circulând diferite ambarcațiuni.

George și Lorena Buhnici au plecat cu fiica lor din România, după „scandalul vergeturilor”
Foto: Instagram

George Buhnici a fost amendat după „scandalul vergeturilor” de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

George Buhnici a avut de plătit pentru declarațiile lui făcute în „scandalul vergeturilor”. El a primit o amendă contravențională în cuantum de 20.000 de lei, hotărârea fiind adoptată în unanimitate de membrii Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, prezenți la ședință.

Buhnici a fost amendat pentru declarațiile făcute într-un interviu pentru Antena Stars, când se afla cu soția la un festival de la malul mării. Vorbele lui de atunci, controversate și condamnate de mulți, au fost:

  • „Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu as vrea să mi se interpreteze, suntem la un festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, maai mergeți pe la sală fetelor!”
  • „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”
  • „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai? (…) Băi, dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră, că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: