Redactia.ro
Home » Monden » George Buhnici, declarații controversate: „Mai dați pe la sală, fetelor! Dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în… Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

George Buhnici, declarații controversate: „Mai dați pe la sală, fetelor! Dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în… Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

George Buhnici se confruntă cu consecințele comentariilor jignitoare în scandalul „celulită și vergeturi”. CNCD a stabilit câți bani are de plătit 

Vloggerul din industria tech, George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit extrem de multă controversă după ce a criticat aspectul fizic a mai multor femei de la malul mării, în timp ce se afla la un renumit festival din Constanța. Iată ce a afirmat acesta! 

George Buhnici, declarații controversate

George Buhnici a întrecut orice limită în declarațiile pe care le-a făcut publice, în timp ce se afla la un festival din Constanța. Acesta a stârnit controversă în urma afirmațiilor sale, criticând aspectul fizic al femeilor care nu ar avea grijă de fizicul lor și care stau în costum de baie, deși nu ar fi indicat dacă au „celulită și vergeturi”. 

Cunoscutul vlogger a susținut faptul că persoanele care vin la mare vor să vadă piele, nu vergeturi. Acesta le recomandă femeilor să meargă la sală:

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici pentru „Xtra Night Show”.

Afirmația care a șocat telespectatorii 

Acesta a uimit atunci când a susținut că șansa vieții lui este  o soție care arată „ca o minoră”:

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră aşa cum ai zis”, a intervenit reporterul emisiunii

„Nu, nu sunt, Doamne fereşte!”, a clarificat Lorena, soția vloggerului, potrivit „adevărul.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: