Redactia.ro
Home » Știri » George Simion, imagini interzise minorilor. Cum a devenit cunoscut liderul AUR, de fapt. VIDEO

George Simion, imagini interzise minorilor. Cum a devenit cunoscut liderul AUR, de fapt. VIDEO

Ce-i așteaptă pe cei care nu dețin un card bancar? George Simion: „Devii sclavul lor”

George Simion este unul dintre personajele surpriză ale scenei politice din România. A ajuns să fie mai mediatizat după rezultatul alegerilor parlamentare din decembrie 2020, când și-a câștigat un loc în Parlament. Însă cum a devenit cunoscut actualul lider AUR? Imaginile interzise minorilor s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare și l-au făcut popular.

George Simion, cum a devenit cunoscut

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a devenit un cunoscut al presei odată cu aparițiile sale în fața vilei în care locuiește fostul președinte Ion Iliescu. De asemnea, s-a făcut remarcat prin participările active la mitingurile din ultimii ani. Însă putem spune că a dat lovitura prin campania electorală pentru europarlamentare. Imaginile de atunci s-a viralizat rapid în mediul online, mai ales că au fost destul de… îndrăznețe pentru un tânăr aflat la început de carieră politică.

George Simion nu s-a declarat niciodată ca fiind o persoană cu viziuni extremiste, însă acțiunile întreprinse au lăsat loc de interpretări.

În urma unor reacții dure la adresa unor reprezentanți ai clasei politice din Basarabia, George Simion s-a ales cu o interdicție de a mai intra în Republica Moldova pentru o perioadă de cinci ani.

George Simion, imagini interzise minorilor

La alegerile europarlamentare din mai 2019, George Simion a decis să candideze ca independent. În acel moment, actualul lider AUR a șocat cu imagini interzise minorilor, ca parte din campania sa electorală.

Mai exact, într-unul dintre clipurile sale electorale, George Simion apare alături de doi tineri într-o postură de-a dreptul incendiară.

În imagini apare un cuplu, un el și o ea îmbrăcați sumar, care mimează scene de sado-masochism. George Simion îi surprinde pe aceștia întreținând relațiile intime într-o sală a Parlamentului, după cum reiese din videoclip.

Așa cum era de așteptat, imaginile interzise minorilor au devenit populare și s-au viralizat extrem de rapid pe rețelele de socializare. La rândul său, George Simion a câștigat popularitate în urma acelui clip.

George Simion, scandal pe holurile Parlamentului încă din 2008

Și chiar dacă la alegerile europarlamentare nu a reușit să obțină un rezultat bun și să prindă trenul spre Bruxelles, iată că Alianța pentru Unirea Românilor, coaliția inițiată alături de jurnalistul Claudiu Târziu, i-a asigurat un loc în Parlamentul României, în urma alegerilor parlamentare din 2020.

Însă clipul cu imagini interzise minorilor de la europarlamentarele din 2019 nu este prima dată când George Simion face “senzație” pe Internet.

Se întâmpla acum mai bine de 12 ani. Mai exact, în 2008, un scandal răsună pe holurile Parlamentului. Protagonist a fost nimeni altul decât George Simion. Ținta celui devenit acum liderul AUR a fost un cunoscut reprezentant al social democroților. Este vorba de Şerban Nicolae, care a fost numit „nesimţit”, „comunist” şi „lacheul lui Iliescu” de către George Simion, pe vremea când acesta avea doar 22 de ani.

 

Imaginile cu scandalul pe holurile Parlamentului dintre George Simion și Șerban Nicolae au fost difuzate, la aceea vreme, de toate programele de știri din România, apoi încărcate și distribuite pe Internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: