Redactia.ro
Home » Știri » George Simion s-a ales cu dosar penal. Liderul AUR a răbufnit pe internet: ”Au pierdut deja meciul”

George Simion s-a ales cu dosar penal. Liderul AUR a răbufnit pe internet: ”Au pierdut deja meciul”

Recent, liderul partidului AUR, George Simion, a fost implicat într-un scandal ce a atras atenția opiniei publice, după ce a dezvăluit că i s-a întocmit un dosar penal pentru presupusa „corupere a alegătorilor”. Într-un clip video distribuit pe platformele de socializare, Simion a afirmat că acest demers ar avea drept scop sabotarea sa din punct de vedere electoral, acuzând Partidul Social Democrat (PSD) că se află în spatele acestei acuzații.

Potrivit liderului AUR, presupusele fapte ar fi avut loc în cadrul „Caravanei medicale” organizate de partid la nivel național. Această situație a generat un val de reacții în spațiul public și a ridicat întrebări cu privire la transparența procesului electoral și influența politică asupra sistemului judiciar.

George Simion susține că i s-a făcut dosar penal

În clipul video, George Simion a adresat opiniei publice o serie de declarații ferm angajate împotriva celor care îl acuză, subliniind că acțiunea îndreptată împotriva sa nu îl intimidează și că partidul pe care îl conduce nu se teme de posibilele manevre politice. El a adus în discuție posibilitatea ca această mișcare să fie orchestrată la comanda liderului PSD, Marcel Ciolacu, sugerând o presiune politică pentru a compromite imaginea partidului AUR înainte de alegerile viitoare.

Potrivit lui Simion, presupusa corupere a alegătorilor ar fi avut loc în timpul „Caravanei medicale”, un proiect inițiat și susținut de AUR pentru a oferi asistență medicală gratuită în diverse comunități din țară. Acest demers, menit să sprijine populația și să aducă beneficii directe comunităților, a fost acum umbrit de acuzațiile aduse liderului partidului.

„Nicio faptă bună nu scapă nepedepsită. La început de an, tocmai ne-au arătat că vor să ne desființeze, că vor să ne organizeze dosare penale, că vor să ne însceneze diferite lucruri. Nu ne temem. Nu vă temeți!

Dacă așa se gândesc ei că o să ne elimine, printr-o hârtie venită tam-nesam, la ordinul domnului Ciolacu, pentru coruperea alegătorilor… cu procurori și cu oaste, înseamnă că au pierdut deja meciul.

2024 o să fie anul românilor. Cu ce îi corupem noi? Suntem noi la guvernare?”, a spus Simion, potrivit Antena 3 CNN.

Susținătorii lui George Simion au reacționat

Reacțiile la această dezvăluire nu au întârziat să apară, cu susținătorii lui George Simion arătându-și nemulțumirea față de ceea ce ei consideră a fi o manevră politică murdară. În același timp, criticii politicii AUR au fost rapizi în a cere o investigație detaliată și obiectivă asupra acuzațiilor formulate împotriva liderului partidului.

În contextul politic actual, unde competiția între partide este acerbă, astfel de acuzații pot avea consecințe semnificative asupra imaginii unui partid și a liderului său. În ciuda asigurărilor lui George Simion că nu se teme de aceste manevre, este evident că această controversă aduce un element de incertitudine în peisajul politic românesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: