Redactia.ro
Home » Monden » Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România își vinde lucrurile pentru a supraviețui: “De mică am fost bișnițară”

Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România își vinde lucrurile pentru a supraviețui: “De mică am fost bișnițară”

GALERIE FOTO (4) Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România își vinde lucrurile pentru a supraviețuGeorgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România își vinde lucrurile pentru a supraviețu

Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România își vinde lucrurile pentru a supraviețui. Fosta concurentă de la Survivor România a avut parte de o copilărie dură, iar în prezent locuiește într-o garsonieră ANL, în Bacău. Georgiana Lupu își vinde lucrurile pentru a trăit de pe o zi pe alta.

Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România își vinde lucrurile pentru a supraviețui: “De mică am fost bișnițară”

Georgiana Lupu are o poveste de viață tristă. Prima oară a apărut la iUmor, iar în urmă cu un an a participat la Survivor România. Tânăra nu a plecat acasă cu premiul cel mare, iar banii pe care i-a obținut in urma participarii in emisiune i-a cheltuit imediat. Georgiana nu are un loc de munca stabil si incearca să trăiască de pe o zi pe alta. Locuiește în Bacău, într-o garsonieră ANL, dar banii i-a cheltuit pe mobilă, iar grijile zilnice o copleșesc.

Campioană națională la bob și vicecampioană la atletism, are o poveste impresionantă de viață. Georgiana s-a născut în închisoare si nu si-a cunoscut niciodata tatal. Loc de muncă stabil nu are, ci doar sezonier. Fosta concurentă de la Survivor se descurcă cu banii pe care îi face din TikTok și din vânzarea lucrurilor personale într-un târg din apropierea casei. Recent, Georgiana a fost plecată în străinătate, unde a lucrat într-un restaurant de vase. Locuinta acesteia are multe medalii și trofee câștigate de-a lungul anilor, premii de care Georgiana este foarte mândră, potrivit FANATIK.

„Dacă stau mai mult pot să fac bani. Depinde de donatori. Pot fi și în primii zece dacă am donatori. Poți face și 10-15 milioane la săptămână, dar poți face și 20-30 de milioane.”  Georgiana merge în târg pentru a-și vinde lucrurile din casă.Vedeta primeste pachete de oamenii care o apreciaza, iar lucrurile pe care nu le foloseste, le vinde in targ. ” Mi-a pus un baiat care mă place la pachet. Și vând de acolo. Mi-am păstrat ce-mi place și ce nu-mi place vând. De mică am fost bișnițară (râde – n.r.). Merg la târg unde vine lumea cu ce are de dat. Le vând dacă nu le folosesc.”

Georgiana Lupu vrea să afle cine este tatăl ei

Georgiana s-a născut în închisoare deoarece mama ei fusese arestată timp de șase luni. După naștere, Georgiana a ajuns plasată într-un centru de plasament. De-a lungul timpului a trecut prin șapte centre de plasament și nu a avut șansa de a fi adoptată de cineva. Și-a cunoscut mama la opt ani, iar despre tatăl ei știe doar că ar fi în Congo. Cu toate astea, Georgiana Lupu vrea să își cunoască părintele.

„Normal. Dar nu-mi zice. A făcut ea ceva. Pentru că ea m-a născut la pușcărie și cine știe de ce a făcut pușcărie. Eu trebuie să sun la București la Jilava să aflu cine este tata, dar nu știu dacă îmi dau astfel de detalii din 1996 când m-am născut eu. Al șaselea copil de când este la Jilava”, a mai spus fosta sportiva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: