Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Georgiana Lupu după Survivor România. Tânăra are probleme financiare: „Am fost plecată în străinătate…”

Cu ce se ocupă Georgiana Lupu după Survivor România. Tânăra are probleme financiare: „Am fost plecată în străinătate…”

GALERIE FOTO (5) Cu ce se ocupă Georgiana Lupu după Survivor România

Cu ce se ocupă Georgiana Lupu după Survivor România. În urmă cu câteva luni a participat la Survivor România 2021. Georgiana Lupu are o poveste dde viață impresionată, dar niciodată nu s-a dat bătută în fața destinului. Cu ce se ocupă acum fosta sportivă?

Cu ce se ocupă Georgiana Lupu după Survivor România. Tânăra are probleme financiare: „Am fost plecată în străinătate…”

Cu ce se ocupă Georgiana Lupu după Survivor România. Povestea de viață a Georgianei Lupu este de-a dreptul impresionantă, iar în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat încă de mică, Georgiana a reușit să rămână o persoană puternică. Tânăra s-a născut în penitenciar, nu și-a cunoscut niciodată tatăl de origine congolează și a copilărit într-un centru de plasament până când și-a dat seama că are un talent sportiv. Georgiana a ajuns dublă campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism.

„Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o așa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii.Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat”, a povestit Georgiana Lupu.

O perioadă lungă de timp Georgiana nu a mai făcut sport, acumulând câteva kilograme în plus. Aceasta a participat la mai multe emisiuni precum „iUmor”, dar și la Survivor România. Georgiana Lupu a făcut parte din echipa Războinilor, iar apoi din cea a Faimoșilor. Tânăra nu a ajuns până în marea finală, iar marele premiu a fost câștigat de Zanni.

Georgiana Lupu a fost plecată în Germania

După câteva luni de la participarea sa la Survivor, Georgiana a declarat că a lucrat în Germania trei săptămâni, pentru că avea datorii. „Nu pot să lucrez, că n-am vaccinul. Am fost plecată în străinătate, am muncit, că aveam niște datorii, și am venit înapoi. În Germania. 3 săptămâni. Ca agent de pază. Am atestat, tradus. Am câștigat 1.000 și ceva de euro. Mi-am achitat aproape toate datoriile. Mai am…”, a declarat ea pentru Ciao.

Momentan, tânăra nu are un loc de muncă stabil. Georgiana vrea să se angajeze într-un loc în care să-i placă, iar de ceva timp tot caută.Nici măcar celebritatea câștigată în urma aparițiilor la TV nu o ajută să-și găsească un loc de muncă, fiind nevoită să trăiască de pe o zi pe alta. „Nu știu, îmi caut de ceva timp, dar trebuie să fie și ceva care să-mi placă. Dacă mă angajez și nu-mi place locul de muncă sau persoanele cu care lucrez, salariul, distanța… nu neapărat că sunt pretențioasă, dar vreau să fac ceva care să-mi placă și să fie de lungă durată”, a mai spus ea, pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: