Redactia.ro
Home » Sport » Gerard Pique a vrut să devină patron de club, dar a ratat afacerea

Gerard Pique a vrut să devină patron de club, dar a ratat afacerea

Gerard Pique a vrut să devină patron de club

Gerard Pique a vrut să devină patron de club, dar a ratat afacerea. Fotbalistul a vrut să cumpere cel mai vechi club din lume.

În acestă vară, Gerard Pique a vrut să cumpere clubul Notts County. Fundașul a fost atras de numele clubului și de valoarea sa istorică, fiind cel mai vechi club din lume. Firmele care îl reprezintă pe Pique au încercat să încheie afacerea, dar fostul patron a fost nevoit să accepte o ofertă făcută înainte din cauza unei taxe neachitate. Fotbalistul Barcelonei și-ar fi dorit să transforme total clubul. Pe fir au intrat însă frații Anexander și Christoffer Reedtz care au preluat-o pe Notts County. Clubul a fost fondat în 1862. Joacă în acest moment în Liga a 5-a, dup[ ce a retrogradat sezonul trecut. Echipa are cel mai mare stadion dintre toate formațiile din Liga a 5-a , cu o capacitate de aproape 20.000 de locuri.

Gerard Pique investește în tenis

Dacă investiția în fotbal nu i-a reușit, Pique s-a reorientat. Va investi 3 miliarde de euro în 25 de ani. El colaborează cu Federația Internațională. Dintre investitori face parte și Leo Messi. Gerard Pique a fost implicat în schimbarea sistemului Cupei Davis. Modificările aduse însă competiției au fost aspru criticate de nume sonore precum Roger Federer, Rafael Nadal sau Novak Djokovic.

Citește și: Ianis Hagi este decarul naționalei! ”După 19 ani și 4 luni, deasupra numărului 10, scrie HAGI”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini