Redactia.ro
Home » Monden » Gerard Pique și noua iubită nu se mai ascund! Ce spune tatăl starului de la Barcelona

Gerard Pique și noua iubită nu se mai ascund! Ce spune tatăl starului de la Barcelona

Gerard Pique, fostul partener al Shakirei se întâlnește, la doar două luni, cu o studentă la relații publice în vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti. Iată detalii despre relația celor doi!

Gerard Pique, nouă idilă la două luni de la despărțirea de Shakira

La doar două luni de la despărțirea de Shakira, Gerard Pique și-ar fi găsit o nouă iubită. Potrivit The Sun, fundașul echipei FC Barcelona se întâlnește în secret cu o studentă la relații publice în vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti, care l-ar fi cunoscut pe Pique în timp ce lucra la compania de producție Kosmos. Se spune că cei doi se întâlnesc de „luni de zile” și că își păstrează romantismul discret.

O sursă a menționat că oamenii l-au ajutat pe Pique să-și păstreze intimitatea, conturile de socializare ale Clarei Chia Marti fiind șterse pentru ca nimeni să nu o poată căuta. Pentru cei neavizați, Shakira și Gerard Pique, care au copiii Milan (9 ani), și Sasha (7 ani), și-au anunțat despărțirea în luna iunie.

„Gerard și Clara se întâlnesc de câteva luni. Ea este o studentă care lucrează, de asemenea, pentru el în biroul său, organizând evenimente. Au păstrat tăcerea în legătură cu relația lor, dar toți cei din jurul lor știu ce se întâmplă”, a declarat persoana din interior pentru The Sun.

„Oamenii l-au ajutat să păstreze tăcerea asupra idilei și au șters conturile de socializare ale Clarei pentru ca oamenii să nu poată găsi fotografii cu ea. Doar acest lucru îi face pe colegii lui să creadă că este de fapt foarte serios în legătură cu ea”, a adăugat sursa, potrivit Sun.

Ce spune tatăl starului de la Barcelona

Gerard Pique și Clara Chia Marti s-au sărut pasional în public și au fost  fotografiați, la un concert. Tatăl său a fost prezent.  Totuși, Joan Pique și Montserrat Bernabeu, părinții fundașului, nu sunt de acord cu relația fiului lor și ar dori ca acesta să se împace cu fosta parteneră de viață, Shakira.

Gerard Pique s-a despărțit de Shakira

Pique și cântăreața de hituri Waka Waka și-au anunțat despărțirea după mai bine de un deceniu de relație. Shakira a lansat o confirmare oficială prin intermediul publicistului ei, cerând oamenilor intimitate în timp ce navighează lucrurile.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt cea mai mare prioritate a noastră, vă cerem să le respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în declarație.

Conform unui raport din El Periodico, Shakira l-a surprins pe Pique înșelând-o cu o altă femeie. Rapoartele au afirmat că „fotbalistul stătea singur în propriul apartament de mult timp” după ce vedeta Lovers On The Run l-a surprins înșelându-l.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: