Redactia.ro
Home » Știri » Gest incredibil în prag de alegeri. La o școală din Republica Moldova, politicienii au fost „ocupați” cu inaugurarea unei toalete

Gest incredibil în prag de alegeri. La o școală din Republica Moldova, politicienii au fost „ocupați” cu inaugurarea unei toalete

GALERIE FOTO (2) Taierea panglicii la inaugurarea toaletei

În timpul alegerilor locale politicienii sar să inaugureze drumuri, pasaje sau grădinițe, în schimb la o școală din Republica Moldova politicienii au s-au înghesuit pe ușa toaletei, să taie panglica.

Gest incredibil în prag de alegeri. La o școală din Republica Moldova politicienii au asistat la inaugurarea unei toalete

Inaugurarea unei toalete din Republica Moldova a devenit virală pe rețelele sociale. În școala din localitatea Hiliuți din raionul Râșcani a fost amenajată o toaletă, motiv pentru care un deputat, șeful raionului, primarul și directorul școlii s-au „călcat în picioare” la ușa toaletei, pentru a-i tăia panglica.

Ceea ce i-a deranjat pe internauți a fost faptul că doi copii au fost puși să țină de panglică în toaletă, iar un singur oficial purta mască de protecție. De parcă nu era de ajuns, politicienii moldoveni au distribuit poza pe rețelele de socializare.Taierea panglicii la inaugurarea toaletei

Școala nu a avut niciodată toaletă

Președintele raionului Râșcani a declarat pentru Știrile Protv, că inaugurarea nu a fost făcută cu mult fast. Totodată acesta a declarat că toate criticile venite din partea internauților sunt din cauza invidiei, pentru că nu s-a putut crea până în prezent astfel de condiții pentru elevi.

Se pare că școala din Hiliuți nu a avut până în prezent toaletă nici în școală nici in afară, elevii fiind nevoiț să meargă la baie acasă, în timpul pauzelor sau să aștepte până la sfârșitul orelor.

Poate multă lume nu cunoaşte, veceu nu era nici afară, nu era şi Consiliul Raional Rascani a alocat în acest sens 12.000 de lei şi deputatul prin amendament a alocat 70.000 de lei. Copiii mergeau acasă la veceu.”, a spus președintele raionului Vasile Secrieru.

Reacțiile acide pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară. „Să bagi în veceu copiii, pentru că tu, ditamai președinte de raion, primar și netot de deputat, să faci o fotografie pentru istorie cum tai panglica socialistă…Buni de legat!„, a spus o deputată PLDM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: