Redactia.ro
Home » Știri » Gest necugetat! Ce au făcut doi tineri în tramvai în plină pandemie de coronavirus

Gest necugetat! Ce au făcut doi tineri în tramvai în plină pandemie de coronavirus

În plină pandemie de coronavirus, doi tineri au sfidat regulile. Cei doi adolescenți și-au dat jos măștile și s-au sărutat în tramvai, chiar dacă mijlocul de transport în comun era plin de călători. 

 

Gest necugetat din partea unor tineri

Doi tineri au arătat că nu le este teamă de virus și au sfidat regulile. Cei doi și-au dat măștile jos și s-au sărutat în văzul tuturor, mai ales că mijlocul de transport în comun era plin de călători.

Zeci de persoane din Capitală par să ignore regulile și să nu poarte masca de protecție în mijloacele de transport în comun.

Autoritățile au început să realizeze controale serioase în această privință, iar sancțiunile sunt și ele pe măsură. Un tânăr din Capitală a fost prins pe picior greșit de autorități. Răspunsul dat de tânăr polițiștilor a fost unul uimitor.

,,- O să vă rugăm să coborâți! Nu aveți mască?

– Nu! Am uitat-o acasă!

– Trebuie să vă achiziționați o mască, deoarece este obligatorie. Ați văzut că și ceilalți ocupanți din autobuz purtau mască. O să aveți un avertisment verbal. Vă indicăm să vă deplasați la cel mai apropiat magazin pentru a vă cumpăra mască”, a fost dialogul dintre autoritățile care efectuau controale și tânăr.

9.272 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.272 de cazuri noi de coronavirus. Aceste cazuri nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.412 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, pe teritoriul României, 278.676 de pacienți au fost declarați vindecați, în timp ce 9.756 de persoane diagnosticate cu SARS-COV-2 au decedat.

În intervalul 19.11.2020 (10:00) – 20.11.2020 (10:00) au fost raportate 160 de decese(104 bărbați și 56 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 8 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, 15 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 38 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 64 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 35 decese la categoria de peste 80 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: