Redactia.ro
Home » TV » Gestul cu care doi polițiști l-au impresionat pe Pavel Bartoș: „Chiar pe stradă, lângă Universitate”

Gestul cu care doi polițiști l-au impresionat pe Pavel Bartoș: „Chiar pe stradă, lângă Universitate”

GALERIE FOTO (3)

Doi polițiști au reușit să-l impresioneze foarte tare pe Pavel Bartoș. Actorul și prezentatorul Pro TV a povestit întâmplare prietenilor săi virtuali, care au apreciat la rândul lor gestul plin de omenie al oamenilor legii.

Postarea lui Pavel Bartoș a devenit virală pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a fost postată.

Gestul cu care doi polițiști l-au impresionat pe Pavel Bartoș: „Chiar pe stradă, lângă Universitate”

„Oamenii sunt buni. Am văzut zilele acestea, în România, mii de gesturi extraordinare prin care oamenii reușesc să ajute. Azi, o altă dovadă: un gest simplu, chiar pe stradă, lângă Universitate. O mașină de poliție, cu un domn polițist și o doamnă polițistă, amândoi foarte tineri, a oprit lângă acest om al străzii. Am crezut, la început, că vor să îl legitimeze, dar cei doi i-au oferit un bol cu mâncare. Am văzut bucuria celui care a primit pachetul și mi-a făcut tare bine. Și acest gest simplu mi-a dat multă speranță. V-am pupat!”

La scurt timp după ce îndrăgitul actor a povestit întâmplarea care l-a impresionat, Ministerul Afacerilor Interne a răspuns la postarea făcută de vedeta Pro Tv și a făcut publice fotografiile celor doi polițiști.

„Iuliana și Andrei îți mulțumesc pentru postare. Ne-au spus că doar și-au făcut datoria de OAMENI! Îți mulțumim și noi, Pavel! Te-am pupat!”, este comentariul făcut chiar de pe contul oficial al celor de la MAI, însoțit de pozele celor doi tineri polițiști despre care a povestit prezentatorul de la Pro Tv

Iar Pavel Bartoș i-a recunoscut pe agenți în poza postată de MAI

“Bravo ! Am fost tare impresionat! Da, ei sunt!“, a mai precizat vedeta Pro.

Cum au reacționat urmăritorii lui Pavel Bartoș

În doar câteva ore, postarea lui Pavel Bartoș a strâns peste 38 de mii de aprecieri, gestul plin de omenie al celor doi agenți de poliție fiind apreciat de mai toți internauții.

“Frumos gest au făcut atât cât ei au putut, și sunt mandra ca exista acești tineri.

Felicitări alese pentru ei .Da mult mai frumos ar fi fost sa nu existe acești oameni fără adăpost oameni ai străzii, care au apărut după 1995 . Și culmea este ca numărul lor creste de la un an la altul. Cei răspunzători și platiti pentru aceste cazuri se fac ca nu vad cu toate ca datorita activității lor acești oameni necăjiți au apărut. ”

”Mai avem in tara asta si polițiști cu suflet”

”Bună dimineața Pavel ai dreptate și eu m-am bucurat cind am citit mesajul ești un om minunat să fii vesnic fericit lîngă familia ta minunata și așa este frumos să ne gîndim cu sufletul curat și la ce-i nevoiași”

“Trebuie sa fim alături de Toți cei care au nevoie , nu trebuie sa facem gesturi doar pentru cei care sunt mediatizați . Cu toții avem pe lângă noi bătrâni, oameni ai străzii care ar trebui ajutați .”, sunt doar câteva dintre părerile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: