Redactia.ro
Home » Monden » Gestul făcut de Anamaria Prodan pentru a fi sigură că Laurențiu Reghecampf nu se va împăca cu fosta soție. Abia acum s-a aflat!

Gestul făcut de Anamaria Prodan pentru a fi sigură că Laurențiu Reghecampf nu se va împăca cu fosta soție. Abia acum s-a aflat!

Ce a postat Anamaria Prodan pe rețelele de socializare! Fanii au fost surprinși de reacția impresarei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin ocupată prima pagină a ziarelor de ceva vreme. Din nefericire, cuplul se destramă în urma aventurii antrenorului cu o brunetă tinerică. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a declarat că este vorba despre karma, iar impresara a lămurit abia acum lucrurile.

Blestem asupra familiei Prodan-Regehcampf?

Multe voci, după declarațiile Marianei Pfeiffer au susținut că ar fi vorba despre un blestem legat de numărul 13, iar acesta ar fi motivul destrămării căsniciei impresarei. Anamaria a spus că acestă presupunere este o prostie și că nu este vorba despre karma, deoarece nu ea a fost motivul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer.

„Nu, asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa.

El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry.„, a afirmat Anamaria Prodan.

Gestul făcut de impresară pentru a fi sigură că Laurențiu nu se va întoarce la fost soție

Anamaria Prodan a declarat că înainte de a face pasul cel mare alături de Laurențiu, ea a invitat-o pe fosta soție a antrenorului la masă. Impresara afirmă că i-ar fi întrebat pe amandoi dacă mai există vreo șansă pentru a-și salva relația, iar Mariana Pfeiffer a afirmat că nu, drept urmare impresara s-a simțit sufletește împăcată să înceapă o relație cu Laurențiu Reghecampf.

Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă. Eu l-am susținut pe soțul meu mereu.

Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului. Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor.„, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: