Redactia.ro
Home » Monden » Gestul făcut de Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat

Gestul făcut de Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat

Carmen de la Sălciua și-a schimbat look-ul! Ce îmbunătățiri și-a făcut vedeta

Carmen de la Sălciua se află în mijlocul unui scandal monden. Frumoasa artistă trăiește o poveste de iubire cu un bărbat care încă este însurat. Soția acestuia a ieșit la atac. Iată ce gest a făcut Carmen de la Sălciua imediat ce s-a aflat acest lucru.

Internauții au observat imediat „mișcarea” artistei

Carmen de la Sălciua s-a afișat în sfârșit alături de bărbatul pe care îl iubește. Povestea lor de iubire este însă una încâlcită deoarece iubitul artistei este însurat, dar în curs de divorț. Soția acestuia a apărut public și a încercat să spună lumii că artista i-ar fi spart casa și că în niciun caz nu era un divorț deja în desfășurare.

Ba mai mult femeia a spus că a aflat de idila celor doi și i-a recunoscut portofelul soțului într-o poză de-a artistei. Imediat ce soția bărbatului a făcut aceste declarații, Carmen de la Sălciua a șters imaginile în care apar obiecte personale de-ale iubitului ei.

El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber.”, a declarat soția celui care se iubește cu Carmen de la Sălciua acum.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre noul iubit

Carmen de la Sălciua a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să se căsătorească din nou și să iubească. De multe ori s-a zvonit că are un iubit misterios, dar abia acum artista și-a făcut curajul și a publicat prima poză alături de el. Carmen de la Sălciua nu a publicat o imagine cu fața bărbatului, în schimb a ales să își facă publică relația printr-o poză în care îl ține de mână de iubitul ei. Artista a mărturisit că este vorba despre o relație foarte serioasă, deoarece dacă nu era nu alegea să facă public acest amănunt din viața ei.

Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (…) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă. Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită.„, a declarat Carmen de la Salciua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: