Redactia.ro
Home » Sport » Gestul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce Portugalia a fost eliminată de la EURO 2024! A fost criticat rapid

Gestul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce Portugalia a fost eliminată de la EURO 2024! A fost criticat rapid

GALERIE FOTO (2)

Vești triste pentru Cristiano Ronaldo! Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală de Franța, la loviturile de departajare, la EURO 2024. Este prima dată în istorie când vârful de atac nu înscrie. În plus, gestul lui Ronaldo după ce a marcat un penalty a fost în centrul atenției! Ce a făcut pe teren, în văzul tuturor?

Portugalia, eliminată de la EURO 2024

Portugalia a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a fost învinsă la penalty-uri de Franța, scor 4-5 (0-0 după 120 de minute): „O noapte de uitat pentru Portugalia, care vineri și-a luat rămas bun de la faza finală a EURO 2024, după ce a fost eliminată de Franța, la lovituri de departajare, după 0-0 la finalul celor 120 de minute.

Iar pentru Cristiano Ronaldo, care a început toate cele cinci meciuri ale Portugaliei de la acest turneu (Cehia, Turcia, Georgia, Slovenia și Franța), nici acest Campionat European nu va fi înscris în memoria lui, deoarece, pentru prima dată în întreaga sa carieră – a participat la prima la Euro Cup 2004 -, nu a marcat niciun gol în fazele finale ale turneelor majore”, a precizat publicația A Bola.

Cristiano Ronaldo, criticat după ce a marcat din penalty

Pentru a doua oară la rând, portughezii au ajuns la loviturile de departajare, după ce au învins-o pe Slovenia în optimi cu trei intervenții extraordinare semnate de portarul Diogo Costa. De această dată, goalkeeper-ul lui FC Porto n-a mai putut să-și salveze echipa, iar Joao Felix a fost singurul care a ratat de la punctul cu var.

Cu o evoluție palidă în meciul de la Hamburg, Cristiano Ronaldo a fost primul executant desemnat din tabăra Portugaliei la loviturile de departajare. După ce s-a oprit de două ori, fostul Balon de Aur l-a executat pe Mike Maignan, care a ghicit colțul, dar nu a putut să intervină.

Cum i-a atenționat Ronaldo pe suporteri

Imediat după ce a trimis mingea în plasă, Ronaldo le-a făcut semn suporterilor să-și păstreze calmul, gest pe care l-a mai făcut și în trecut. Gestul a fost considerat unul arogant: ”Și a revenit acest gest arogant al lui Ronaldo pe care îl știam de când juca pentru Real Madrid, pe vremea când marca pentru Madrid pe Camp Nou împotriva marii rivale”, a precizat comentatorul Mihai Mironică.

Cristiano Ronaldo și-a creat propria șampanie

Cristiano Ronaldo și-a creat propria șampanie, lansând pe piață doar 777 de sticle, fiecare având un preț de 1.777€. Un bărbat a reușit să achiziționeze una dintre aceste sticle de ediție limitată, iar experiența sa a devenit virală pe rețelele de socializare. Ce conține, de fapt, șampania lui Cristiano Ronaldo?

Această șampanie specială a fost creată pentru a marca cele 777 de goluri din cariera lui Ronaldo, fiecare sticlă fiind numerotată de la 1 la 777. Compania producătoare a anunțat că șampania va fi utilizată în cazul în care Portugalia câștigă Campionatul European din 2024. Șampania lui Cristiano Ronaldo conține un cuvée unic de prestigiu, fiind un Pinot vintage 2016, cu 50% Chardonnay, și este livrată într-o „cutie prețioasă”. Adam Cailler a primit sticla cu numărul 277, reprezentând golul marcat de Cristiano Ronaldo împotriva lui Birmingham City în 2007.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: