Redactia.ro
Home » Știri » Cristiano Ronaldo și-a creat propria șampanie. Ce conține, de fapt, sticla în valoare de 1.777€

Cristiano Ronaldo și-a creat propria șampanie. Ce conține, de fapt, sticla în valoare de 1.777€

GALERIE FOTO (2) Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și-a creat propria șampanie, lansând pe piață doar 777 de sticle, fiecare având un preț de 1.777€. Un bărbat a reușit să achiziționeze una dintre aceste sticle de ediție limitată, iar experiența sa a devenit virală pe rețelele de socializare. Ce conține, de fapt, șampania lui Cristiano Ronaldo și cum a reacționat acest bărbat după ce a gustat-o?

Ce conține șampania lui Cristiano Ronaldo

Adam Cailler, jurnalist la Daily Star, a reușit să obțină una dintre cele 777 de sticle de șampanie create de Cristiano Ronaldo. Băutura a fost concepută de sora starului portughez, Elma Aveiro, pentru a celebra cele 777 de goluri marcate de Ronaldo în cariera sa, inclusiv pentru echipele Manchester United, Real Madrid, Juventus și naționala Portugaliei.

Adam Cailler a documentat întreaga experiență de la primirea sticlei de șampanie până la degustare, publicând o recenzie detaliată. Deși ambalajul de carton în care a sosit sticla nu l-a impresionat, jurnalistul a apreciat recipientul auriu în care se afla băutura spumoasă.

Această șampanie specială a fost creată pentru a marca cele 777 de goluri din cariera lui Ronaldo, fiecare sticlă fiind numerotată de la 1 la 777. Compania producătoare a anunțat că șampania va fi utilizată în cazul în care Portugalia câștigă Campionatul European din 2024. Portugalia se pregătește să întâlnească Franța în sferturile de finală pe 5 iulie 2034, la ora 22:00.

Șampania lui Cristiano Ronaldo conține un cuvée unic de prestigiu, fiind un Pinot vintage 2016, cu 50% Chardonnay, și este livrată într-o „cutie prețioasă”. Adam Cailler a primit sticla cu numărul 277, reprezentând golul marcat de Cristiano Ronaldo împotriva lui Birmingham City în 2007.

Șampania lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Social Media
Șampania lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Social Media
Adam Cailler
Adam Cailler. Sursă foto: Social Media

Jurnalistul a fost plăcut surprins de calitatea șampaniei, în ciuda faptului că nu este un mare băutor de alcool

„Fair play cu această șampanie, a fost de fapt destul de decentă. Deși departe de a fi cel mai mare lichid care a împodobit vreodată buzele mele, avea note de citrice, mere și un subton asemănător Porto care m-a lăsat să-mi doresc mai mult”, a scris bărbatul, în articolul de la Daily Star.

Soția jurnalistului a fost și ea încântată de șampania lui Ronaldo, amândoi acordându-i o notă de 7 din 10. Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu consideră că sticla merită prețul ridicat de 1.777 de euro. Jurnalistul a adăugat că ar fi un cadou perfect pentru Cristiano Ronaldo dacă Portugalia ar câștiga titlul european.

„Ar fi o sticlă de sărbătoare frumoasă dacă Ronaldo își va „siuuuuu” drumul către un alt trofeu în următoarele câteva săptămâni”, a mai spus Adam Cailler.

Experiența de a degusta șampania exclusivistă a lui Cristiano Ronaldo a fost una plăcută pentru Adam Cailler și soția sa, deși prețul ridicat nu li s-a părut justificat. Șampania, creată pentru a celebra realizările fotbalistului portughez, a reușit să atragă atenția și să creeze un val de interes în rândul fanilor și al consumatorilor de lux. Dacă Portugalia va triumfa la EURO 2024, această șampanie ar putea deveni simbolul unei sărbători naționale, adăugând încă un strat de semnificație și exclusivitate băuturii create de Ronaldo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: