Redactia.ro
Home » Știri » Gestul făcut de Cristiano Ronaldo pentru fiul său, după ce a dat gol în meciul cu Al-Ettifaq. Semnificația aparte

Gestul făcut de Cristiano Ronaldo pentru fiul său, după ce a dat gol în meciul cu Al-Ettifaq. Semnificația aparte

Vineri, 20 septembrie, Cristiano Ronaldo a marcat în victoria echipei Al-Nassr în meciul cu Al-Ettifaq. La scurt timp, fotbalistul portughez i-a transmis un mesaj fiului său cel mare, Cristiano Junior, care se afla în tribune. Mulți s-au întrebat ce semnifică! 

Cristiano Ronaldo a făcut un gest pentru fiul său cel mare

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a marcat primul gol al partidei dintre Al-Nassr și Al-Ettifaq, scor 3-0. Fotbalistul a bifat cel de-al 903-lea gol al carierei sale, după ce în urmă cu câteva săptămâni era sărbătorit de Al-Nassr pentru atingerea bornei de 900 de goluri. Golul înscris din penalty împotriva lui Al-Ettifaq i l-a dedicat fiului său cel mare.

Ce semnifică trei degete ridicate

După ce a dat gol, Portughezul s-a întors apoi spre fiul său cel mare, Cristiano Junior, care se afla în tribune. El a ridicat trei degete în semn de dedicaţie pentru el.

Semnul a provocat o adevărată dezbatere pe reţelele sociale. O dublă pentru fiu, un gol pentru tată, aceasta ar fi semnificaţia numărului trei.  Cristiano Junior a marcat de două ori pentru echipele de tineret ale lui Al-Nassr.

Fotbalistul portughez are 5 copii

Într-un interviu recent Ronaldo a vorbit despre viaţa sa de familie şi despre dorinţa sa de a le transmite copiilor săi spiritul său competitiv.

„De exemplu, eu joc padel în fiecare zi. Zilele trecute, eu şi Cristiano Junior ne-am certat şi nu ne-am vorbit timp de două zile. Are personalitate, îmi place asta şi mă bucur de asta! Chiar şi micuţul Mateo devine competitiv, iar asta îmi place”, a declarat cvadruplul câştigător al Balonului de Aur. Ronaldo și Georgiana au cinci copii: Cristiano Junior (14 ani), Eva, Mateo şi Alana (7 ani) şi Bella Esmeralda (2 ani), potrivit news.ro.

„Ei văd în fiecare zi ce fac acasă, la antrenamente şi în meciuri. Ei văd cât de mult muncesc. Ştiu că Cristiano Junior vrea să fie fotbalist în acest moment, dar nu sunt aici pentru a pune prea multă presiune pe el. şi are deja presiunea de a fi fiul lui Cristiano Ronaldo.

Lasă-l să facă propriile greşeli, dar este adevărat că sper ca în viitor să poată deveni un jucător profesionist. Dacă nu, poate că poate urma o altă carieră, iar eu îl voi sprijini întotdeauna. Nu putem pune presiune pe copiii noştri doar pentru că suntem celebri”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: