Redactia.ro
Home » Știri » Gestul neașteptat făcut de Nelson Mondialul la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Ce a putut să facă la Iași

Gestul neașteptat făcut de Nelson Mondialul la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Ce a putut să facă la Iași

Nelson Mondialu a fost prezent la priveghiul și înmormântarea lui Costel Corduneanu, aducându-și omagiul într-o manieră care a atras atenția publicului. Interlopul cunoscut din Cluj a sosit la eveniment conducând o mașină de lux, un Lamborghini verde. În cadrul ceremoniei funerare, Nelson Mondialu a transmis un mesaj plin de emoție, subliniind legătura sa strânsă cu decedatul.

„Domnilor, de la mine nu puteți auzi decât aceleași cuvinte spuse de liderul Clujului, Pascu Aurel. Dar vreau să adaug ceva. Omul acesta era atât de iubit, încât dacă ar putea fi donate minute și ore din partea fiecărui cetățean al României pentru el, ar trăi mai mult ca Avram. Cu asta am spus tot! Doamne Ajută și la familia sa, să aibă putere”, a declarat Nelson Mondialu, rememorând legătura sa strânsă cu Costel Corduneanu.

Gestul făcut de Nelson Mondialul  pentru Corduneanu

În plus, Nelson Mondialu a făcut un gest neașteptat la priveghiul lui Costel Corduneanu, renunțând la oferirea de flori sau coroane funerare în favoarea unui plic cu bani. Motivul acestei alegeri l-a explicat chiar el, pe platforma TikTok, în drumul său spre Iași, unde avea loc ceremonia.

„Am pornit la drum spre Iași, fraților, să-l onorăm pe ultimul drum pe Costel Corduneanu, campion, luptător. Nu am luat flori sau coroană. Eu zic să pun 100 de euro în plic și e cel mai bine. Banii o să-i primească familia și o ajută mult mai mult”, a explicat Nelson Mondialu, subliniind importanța susținerii familiei îndurerate în aceste momente dificile.

Costel Corduneanu a fost înmormânat la sfârșitul săptămânii trecute, la Iași, unde au fost prezente sute de persoane din toată țara.

„Doresc să mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și familia mea, în cele mai grele momente din viața noastră prin prezență, mesaje și gânduri de mângâiere. Prezența voastră numeroasă pe parcursul acestor zile la priveghi și înmormântare ne-au arătat cât de iubit și apreciat a fost legenda și eroul nostru. (…) Dumnezeu să aibă grijă de voi.”, a transmis soția îndurerată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: