Redactia.ro
Home » Știri » Gestul plin de omenie făcut de un om al străzii din București: “Un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahăr”

Gestul plin de omenie făcut de un om al străzii din București: “Un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahăr”

Un om al străzii din București a impresionat pe toată lumea cu gestul său plin de omenie. A venit să doneze, din puținul său, ajutoare pentru refugiații din Ucraina, rămași la rândul lor fără case odată cu bombardamentele care au distrus tot ce au întâlnit în cale.

Ajuns la cortul din Piața Amzei, unde se adună ajutoare pentru refugiații din Ucraina, bărbatul a adus cu mai multe ajutoare.

Mai exact „un bax de apă, o pungă de zahăr și o sticlă de ulei”. Iar gestul său a fost făcut cunoscut pe rețelele de socializare, unde povestea omului străzii din București a ajuns rapid virală.

Gestul plin de omenie făcut de un om al străzii din București: “Un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahăr”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut public gestul omului fără adăpost, care și-a dorit să ajute cu cât a putut pe refugiați. Și în ciuda faptului că i s-au oferit banii înapoi pe alimentele cumpărate pentru refugiații din Ucraina, bătrânul i-a refuzat cu vehemență.

”Un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahăr – pentru mulți nu înseamnă mare lucru. Însă această fotografie spune cu totul altceva. Alimentele au fost donate la centrul din Piața Amzei de o persoană fără adăpost din Capitală.

Personalul de la centru nu a vrut să primească micul ajutor umanitar și i-au înapoiat banii pentru produse. Bărbatul i-a refuzat vehement. A insistat să doneze alimentele, aportul său modest la această criză umanitară din Ucraina. Iată o lecție de solidaritate cum eu n-am mai văzut.

Mulțumim celor care au adus ajutoare la cortul de colectare al donațiilor de la Piața Amzei. Refugiații au nevoie de noi în aceste momente dificile, iar sprijinul umanitar, sub orice formă, este binevenit.

PS: Colegii mei l-au ajutat pe domnul respectiv să meargă la centrele sociale DGASPC Sector 1 pentru cazare și mâncare.”, a fost mesajul scris pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: