Redactia.ro
Home » Monden » Gestul simpatic al prințului George după finala de la Wimbledon. Fiul ducilor de Cambridge a vrut să țină trofeul în mână. Cum a reacționat Djokovic

Gestul simpatic al prințului George după finala de la Wimbledon. Fiul ducilor de Cambridge a vrut să țină trofeul în mână. Cum a reacționat Djokovic

GALERIE FOTO (8) Gestul simpatic al prințului George după finala de la Wimbledon.

Gestul simpatic al prințului George după finala de la Wimbledon. Novak Djokovic este campion la Wimbledon 2022. Tenismenul a avut un moment simpatic alături de printul George. Djokovic i-a dat tânărului să țină trofeul, cât timp el a stat de vorbă cu ducii de Cambridge.

Gestul simpatic al prințului George după finala de la Wimbledon. Fiul ducilor de Cambridge a vrut să țină trofeul în mână. Cum a reacționat Djokovic

Novak Djokovic este campionul Wimbledon 2022. L-a învins în ultimul act pe Nick Kyrgios, provocând ropote de aplauze în timpul discursului de pe podium. După festivitatea de premiere de la finala masculină, Djokovic s-a întâlnit cu Printul William și Kate, care au venit la meci impreună cu fiul lor cel mare, printul George.

Campionul de la Wimbledon l-a întrebat pe George dacă vrea să țină trofeul, iar acesta a fost extrem de încântat să-l atingă. În momentul în care printul George a luat trofeul în mână, William l-a atentionat să nu îl scape. George a ținut cupa în mâini câteva minute, timp în care Djokovic a vorbit cu ducii de Cambridge. Ulterior, printul a părut să se plictisească de cupa trofeul câștigat de tenismen și i-a înmânat-o mamei sale.

Familia Regală Britanică a atras toate privirile la Wimbledon

Kate Middleton și Printul William nu au lipsit de la Wimbledon, iar anul acesta le-a fost alături printul George. Se știe că ducesa de Cambridge este o mare împătimită a tenisului. Din 2011, de când s-a căsătorit cu Printul William, au existat doar doi ani în care Kate să nu participe la Wimbledon. Sotia printului William a preluat conducerea All England Lawn Tennis and Croquet Club de la Regina in 2016, dar si inainte de a intra ea insasi pe teren de mai multe ori.

De-a lungul timpului a fost insotita de sotul ei, tatal ei, Michael Middleton, dar si de sora ei, Pippa. Anul acesta, pentru prima dată, alături de ducii de Cambridge, la Wimbledon a fost și fiul lor mai mare, George. Acesta și-a făcut debutul la finala masculină, pe 10 iulie 2022. Printul George a purtat un costum elegant și a urmărit cu mare atentie jucătorii. Kate Middleton a făcut din nou senzație cu tinutele alese pentru cele trei zile in care a participat la Wimbledon. La finala masculină, Ducesa de Cambridge a ales să poarte o rochie simplă, cu buline, semnată de Alessandra Rich. Pentru campionatul feminin de pe 9 iulie, Kate a strălucit intr-o rochie de un galben aprins, pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: