Redactia.ro
Home » Știri » Gestul surprinzător făcut de o bătrână de 81 de ani. Femeia a returnat un portofel pierdut

Gestul surprinzător făcut de o bătrână de 81 de ani. Femeia a returnat un portofel pierdut

GALERIE FOTO (3) Gestul surprinzător făcut de o bătrână de 81 de ani

Gestul surprinzător făcut de o bătrână de 81 de ani. O bătrână din Farcaș a reușit să impresioneze o țară întreagă. După ce a găsit un portofel plin cu bani și carduri bancare, femeia a mers imediat la poliție pentru a returnat obiectele.

Gestul surprinzător făcut de o bătrână de 81 de ani. Femeia a returnat un portofel pierdut

Rareori se întâmplă ca atunci când pierdem obiecte valoroase să mai avem șansa să le mai primim înapoi. Totuși, mai există persoane cu suflet mare și care vor să facă un bine. Este și cazul unei bătrâne de 81 de ani, din Farcaș, care i-a impresionat pe oamenii legi. Femeia se deplasa cu bicicleta când a găsit pe jos un portofel plin cu bani. Bătrâna nu a mai stat pe gânduri și a mers direct la sediul poliției din localitate și a predat portofelul. Agenții au descoperit că în portofel se aflau 4.500 de lei, dar și mai multe documente și carduri bancare.

La sediul Postului de Poliție Fărcaș s-a prezentat o bătrână de 81 de ani, din comuna Fărcaș, care a predat polițiștilor un portofel găsit pe DJ 565 A, în comuna Fărcaș.O femeie în vârstă, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localității, a observat un portofel pe marginea străzii, l-a ridicat și s-a prezentat de urgență la sediul Postului de Poliție Fărcaș pentru a-l preda polițiștilor. În prezența bătrânei, polițiștii au verificat portofelul găsit, stabilind că în interior se aflau de 850 de euro, 400 de lei și 5 lire, precum și documente de identitate și carduri bancare.” , se arată pe o pagina de Facebook.

Polițistii au rămas impresionați de gestul bătrânei și au decis să îi facă public gestul.În urma cercetărilor, autoritățile au descoperit că proprietarul portfelului era o femeie de 34 de ani, din comuna Tălpaș. Când a fost chemată la secție pentru a intra în posesia bunurilor, aceasta a rămas impresionată de gestul bătrânei, căreia i-a mulțumit pentru gest. „În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul portofelului, o femeie de 34 de ani, din comuna Tălpaș, care a fost invitată la sediul poliției, unde s-a constatat că din portofel nu lipsesc bani sau alte documente, suma de bani găsită corespunzând cu suma pierdută de aceasta. Polițiștii au restituit portofelul femeii, care a apreciat gestul bătrânei și căreia i-a mulțumit.”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: