Redactia.ro
Home » Știri » Gestul unui bărbat i-a emoționat pe internauți. Ce a observat de la fereastra lui

Gestul unui bărbat i-a emoționat pe internauți. Ce a observat de la fereastra lui

GALERIE FOTO (2) Gestul unui bărbat i-a emoționat pe internauți.

Gestul unui bărbat i-a emoționat pe internauți. Sărbătorile de iarnă sunt așteptate de toată lumea, în special de cei mici. Crăciunul este evenimentul care reîntregește o familie și aduce persoanele dragi acasă. Un bărbat a emoționat multă lume după ce a surprins un bătrân care își decora casa de Crăciun.

Gestul unui bărbat i-a emoționat pe internauți. Ce a observat de la fereastra lui

Gestul unui bărbat i-a emoționat pe internauți. Perioda sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai frumoase din an. Multă lume așteaptă cu nerăbdare aceste sărbători, mai ales că membrii familiei se reîntorc acasă, alături de cei dragi. Din păcate, există și oameni care sunt singuri de sărbători și nimeni nu le mai trece pragul,iar acest lucru le accentuează starea de supărare. Cu toate astea, există și oameni care sunt meniți să aducă fericire pe chipul celor întristați. Este și cazul unui bărbat din America, care și-a surprins vecinul mai în vârstă în timp ce își decora casa cu luminițe pentru Crăciun, deși era singur și nu avea pe nimeni.

Bărbatul le-a povestit internauților că, an de an, vecinul său decorează casa de Crăciun, cu mii de luminițe, deși el este singur și nu are cu cine să împartă bucuria sărbătorilor de iarnă. Bătrânul reușește să simte magina sărbătorilor de iarnă datorită luminițelor care bat la ferestrele casei sale. Bărbatul a filmat momentul în care vecinul său pune luminițele în jurul casei, iar spre finalul zilei a surprins rezultatul final.

Caz emotionant

Ce a făcut bărbatul pentru vecinul său?

Acesta a postat filmarea în mediul online, iar internauții s-au declarat emoționați. Multă lume a apreciat modul în care bătrânul încă se bucură de sărbătorile de iarnă, având în vedere că nu are pe nimeni. Chiar și persoanele care sunt singure trebuie să simtă bucuria Crăciunului.

Emoționat de drama bătrânului, cel care a filmat momentul, a mers la acesta și l-a invitat să petreacă Crăciunul alături de familia lui. Bărbatului i-a fost frică de reacția bătrânului, crezând că va fi refuzat, dar spre surprinderea lui, vecinul a fost extrem de încântat de invitație. Așadar, anul acesta și probabil în anii ce vor urma, el nu va mai fi niciodată singur.

De ce este bine să nu fii singur de Crăciun

Psihologul Cezar Laurențiu Cioc, a explicat că nu este bine ca oamenii să stea singuri de Crăciun. Conform acestuia, Crăciunul este unul dintre puținele evenimentele pozitive din viața oamenilor. Specialistul spune că persoanele care aleg singurătatea de Crăciun sunt afectate fie de depresii, fie de diferite forme de dezamăgire în legătura cu viața lor. Cu toate astea, singurătatea în această zi de sărbătoare nu este mereu o alegere, ci poate fi și o conjunctură complexă. Se spune că de Crăciun îți dai seama pe cine ai aproape cu adevărat.

Subconștient, oamenii așteaptă ca această sărbătoare să le rezolve problemele de relaționare, iar unii preferă și o compania mai puțin plăcută, ca să nu fie singuri. Specialistul susține că armonia în care este petrecut Crăciunul este perceput psihologic ca uun bilanț emoțional al anului care se încheie și un indicator al oamenilor care iubesc și sunt iubiți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: