Redactia.ro
Home » Monden » Geta Sterp stârnește controverse pe Instagram. Fanii cred că sora lui Culiță este gravidă FOTO

Geta Sterp stârnește controverse pe Instagram. Fanii cred că sora lui Culiță este gravidă FOTO

De la bocanci murdăriți de noroi la oi, la ținute elegante. Cât de festiv s-a putut îmbrăca soțul Getuței Sterp, Sebastian

Geta Sterp, sora celebrului cântăreț Culiță Sterp, a generat un val de reacții pe rețelele sociale după ultima sa postare pe Instagram. Fanii ei, vigilenți și curioși, au început să speculeze dacă aceasta este însărcinată, comentariile inundând secțiunea dedicată interacțiunii cu admiratorii.

Geta Sterp stârnește controverse pe Instagram

Geta Sterp, cunoscută pentru activitatea sa intensă pe rețelele sociale, a publicat recent o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie largă, de plajă. Această alegere vestimentară a stârnit curiozitatea internauților, unii dintre ei întrebându-se dacă aceasta nu ar putea fi o modalitate de a ascunde o eventuală sarcină.

Fanii cred că sora lui Culiță este gravidă

Comentariile nu au întârziat să apară. „Ești însărcinată… Ai numai rochii așa largi…”, a scris un fan, în timp ce altcineva a adăugat: „Sarcină ușoară, Getuța”. Aceste mesaje reflectă dorința comunității online de a afla mai multe despre viața personală a Getei, dar și o posibilă preocupare pentru starea sa de bine.

Deși zvonurile despre o posibilă sarcină au dominat secțiunea de comentarii, au existat și numeroase mesaje de apreciere. „Wow, Sebi, ochii pe ea ca pe butelie, ui ce sexy e”, a exclamat un admirator, în timp ce altul a adăugat: „Ești o femeie frumoasă și minunată, Getuța!!!”. Aceste comentarii pozitive demonstrează că, indiferent de speculații, fanii o susțin și o admiră necondiționat pe Geta Sterp.

Până în acest moment, Geta Sterp nu a confirmat și nici nu a negat speculațiile legate de o posibilă sarcină. Tânăra, care este căsătorită cu Sebastian Crăciunescu din toamna anului 2022, a ales să nu comenteze pe marginea acestui subiect, păstrând astfel un aer de mister în jurul vieții sale personale.

Realizările academice ale vuplului

Recent, Geta Sterp și soțul ei, Sebastian, au încheiat cu succes studiile la Facultatea de Silvicultură. După patru ani de muncă asiduă, tânăra și partenerul ei de viață au reușit să obțină diplomele mult râvnite. Geta a împărtășit emoțiile și recunoștința față de profesorii și familia care i-au sprijinit de-a lungul acestui parcurs.

„Acum 4 ani, pășeam timizi și cu emoții pe porta facultății! Eu și Sebi, soțul meu, am făcut multe împreună și deodată: permisul pentru vânător, permisul de conducere pentru categorii, care încă nu e gata, FACULTATEA și nu ne oprim aici!

Mulțumim domnilor profesori pentru toate învățăturile, mulțumim părinților și familiei pentru tot sprijinul din toți acești 4 ani!

Cei care sunteți indeciși în alegerea facultății, dar mai ales a specializării, eu vă recomand din suflet: SILVICULTURĂ!”, a scris Geta Sterp pe rețelele sociale.

Ce s-a întâmplat cu turma de oi a Getei Sterp

Mama Geta a explicat în urmă cu câteva lunci ce s-a întâmplat cu turma de oi pe care Geta Sterp o avea în grijă. După ce tânăra s-a căsătorit și s-a mutat cu Sebastian, soțul ei, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu oile:

„Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii. Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni. Mama e sfântă! Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută. Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi de ajutăm unii pe alții că dacă era să se mărite la 120 de kilometri da, era gata, dar fiind aici în ușa casei mereu vine cu tot cu Sebi„.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: