Redactia.ro
Home » Monden » Getuța Sterp nu se mai ascunde! Cum se înțelege de fapt cu Daniela Iliescu, soția lui Culiță

Getuța Sterp nu se mai ascunde! Cum se înțelege de fapt cu Daniela Iliescu, soția lui Culiță

Getuța Sterp a dat vestea cea mare! Mama Geta a fost prima care a aflat: "Sunt foarte fericită!"

În ultimele zile, scandalul dintre mama Geta și Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a ținut primele pagini ale tabloidelor. Tensiunile au escaladat, iar acum Getuța Sterp, sora lui Culiță, a intervenit în discuție, făcând declarații fără reținere despre întreaga situație. Într-o postare recentă pe TikTok, Getuța și-a exprimat părerea despre Daniela Iliescu și a stârnit o mulțime de reacții în rândul internauților.

O postare care a stârnit controverse

Getuța Sterp a decis să abordeze subiectul delicat într-un mod inedit. Într-un videoclip postat pe TikTok, sora lui Culiță Sterp s-a filmat cântând o piesă din repertoriul fostei soții a fratelui său, Carmen de la Sălciua. Această alegere a fost interpretată de mulți internauți ca un gest de provocare la adresa Danielei Iliescu.

Zici că îi face în ciudă Danielei, ascultând-o pe Carmen”, a scris o internaută, sugerând că Getuța încearcă să irite logodnica fratelui său. Reacția Getuței nu a întârziat să apară, ea răspunzând: „Îmi pasă maxim și de una și de alta!

Comentariul său a stârnit și mai multe reacții din partea internauților, unii susținând-o pe Daniela Iliescu și criticând atitudinea Getuței. „Ai un suflet…de mai bine, nu!/ Doar ele au voie să se ia de Daniela, Daniela dacă zice ceva e rea/ Multe răutăți din partea lor dar cred că dacă își dă Daniela drumul la gură…/ Wow, ce nesimțită!”, au scris utilizatorii la postarea Getuței.

Reacția internauților și susținerea pentru Daniela Iliescu

În contextul scandalului dintre mama Geta și Daniela Iliescu, reacțiile publicului au fost împărțite. Mulți internauți au sărit în apărarea Danielei, criticând atitudinea Getuței și a familiei Sterp. Aceștia au considerat că gestul de a cânta o piesă a fostei soții a lui Culiță este lipsit de respect și a fost interpretat ca o încercare de a provoca tensiuni suplimentare.

Doar ele au voie să se ia de Daniela, Daniela dacă zice ceva e rea,” a comentat un internaut, subliniind percepția de dublu standard în atitudinile manifestate. Alții au adăugat: „Multe răutăți din partea lor, dar cred că dacă își dă Daniela drumul la gură…”

Aceste reacții reflectă tensiunile și sentimentele puternice pe care acest scandal le-a provocat în rândul fanilor și al comunității online. Susținătorii Danielei Iliescu au exprimat empatie și sprijin pentru aceasta, în timp ce criticile la adresa Getuței Sterp au continuat să crească.

Impactul scandalului asupra imaginii publice a familiei Sterp

Scandalul dintre mama Geta și Daniela Iliescu a avut un impact semnificativ asupra imaginii publice a familiei Sterp. Deși Culiță Sterp a încercat să se mențină departe de controverse, implicarea surorii sale, Getuța, a adus și mai multă atenție negativă asupra familiei. Reacțiile vehemente ale internauților subliniază cât de polarizantă a devenit această situație.

Getuța Sterp a fost criticată pentru atitudinea sa provocatoare și pentru lipsa de sensibilitate față de logodnica fratelui său. Comentariile internauților sugerează că publicul nu este dispus să tolereze comportamente considerate jignitoare sau provocatoare, mai ales când vine vorba de relații personale și familiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: