Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT. Suspectul din cazul Caracal a anunțat că își va schimba declarația

Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT. Suspectul din cazul Caracal a anunțat că își va schimba declarația

Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT. Suspectul din cazul Caracal a anunțat că își va schimba declarația

Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT. Suspectul din cazul Caracal a anunțat că își va schimba declarația. Bărbatul în vârstă de 66 de ani suspectat că le-ar fi ucis pe cele două tinere, urmează să fie audiat, astăzi, la sediul central al DIICOT.

Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT. Suspectul din cazul Caracal a anunțat că își va schimba declarația

Potrivit Mediafax, Gheorghe Dincă a fost adus la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, acesta declarând că vrea să-și schimbe declarația. Suspectul purta o șapcă și și-a schimbat înfățișarea, având barbă și mustață.

Încă din luna iulie, Gheorghe Dincă se află în arest preventiv. Acesta a recunoscut inițial că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar acum, procurorii sunt pregătiți să trimită dosarul în judecată. Conform unor surse, Dincă a cerut să fie reaudiat pentru a spune, că, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Codul de procedură penală, spune că o persoană nu poate sta în arest preventiv mai mult de 180 de zile, fără a fi trimis în jduecată. Așadar, Gheorghe Dincă mai poate sta în spatele gratiilor, fără să fie trimis în judecată, până pe 22 ianuarie. Cel mai probabil, în următoarele zile, procurorii vor trimite dosarul lui Dincă în fața judecătorilor de la Tribunalul București.

Gheorghe Dincă, a treia victimă? Cum a scăpat o tânără de criminalul din Caracal

Dincă ar fi avut și a treia victimă, dacă aceasta n-ar fi reușit să scape din ghearele lui. Potrivit unor informații noi, o tânăra a reușit să scape de criminalul din Caracal în ultima clipă. Iată cum s-a petrecut totul!

O tânără polițistă din Craiova a povestit procurorilor DIICOT că a fost martora unui incident care l-a avut în centru pe Gheorghe Dincă. Înainte ca acest criminal să le răpească pe Luiza și Alexandra, Dincă și-ar fi încercat norocul cu o altă tânără.

Citeste si:Daniel Chițoiu a fost pus oficial sub acuzare în dosarul accidentului în care au murit două persoane

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: