Redactia.ro
Home » Știri » Daniel Chițoiu a fost pus oficial sub acuzare în dosarul accidentului în care au murit două persoane

Daniel Chițoiu a fost pus oficial sub acuzare în dosarul accidentului în care au murit două persoane

Daniel Chițoiu a fost pus oficial sub acuzare în dosarul accidentului în care au murit două persoane

Daniel Chițoiu a fost pus oficial sub acuzare în dosarul accidentului în care au murit două persoane. Secretarul general ALDE a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia două persoane au murit.

Daniel Chițoiu a fost pus oficial sub acuzare în dosarul accidentului în care au murit două persoane

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, a declarat că s-a început urmărirea penală în personam în cazul accidentului în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu. Așadar, Chițoiu a fost pus oficial sub acuzare după ce în urma accidentului două persone au decedat.

„A refuzat să dea declarație de altfel avea acest drept. A fost pus sub învinuire în dosarul de ucidere din culpă”, a declarat procurorul.

Joi dimineață, Daniel Chițoiu a ajuns la Parchetul Tribunalului Argeș, acolo unde se fac cercetări cu privire la accidentul pe care l-ar fi provocat. De asemenea, fostul ministru a mers la Parchet însoțit de avocat, la ieșire acesta a declarat că se supune procedurilor procurorilor.

Întrebat dacă a luat legătura cu familia celor doi decedați, acesta a spus clar „Nu!”.

Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accidet rutier grav

Parchetul Tribunalului Argeș a preluat dosarul accidentului în care a fost implicat Chițoiu, în urma căruia două persoane au murit, după ce, cauza penală a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Conform unor surse judiciare, Daniel Chițoiu folosea telefonul mobil în timpul impactului. Autoritățile susțin că mașina pe care o conducea secretarul general ALDE ar fi pătruns pe contrasens, dar imediat după accident, au existat declarații contradictorii.

Accidentul rutier a avut loc pe 26 decembrie 2019, în localitaea Zamfirești din Argeș. În urma impactului puternic, o femeie în vârstă de 73 de ani și un bărbat în vârstă de 82 de ani au murit. Alte două persoane au fost rănite.

Citeste si:Anunțul premierului Ludovic Orban! Ce se întâmplă cu creșterea vârstei de pensionare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: