Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă face noi declarații! Monstrul din Caracal a anunțat unde se află, de fapt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă face noi declarații! Monstrul din Caracal a anunțat unde se află, de fapt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

La cinci ani de la dispariția celor două adolescente, Gheorghe Dincă, cunoscut sub numele de „Monstrul din Caracal,” a hotărât să rupă tăcerea și să facă dezvăluiri cutremurătoare privind soarta Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Condamnat la 30 de ani de închisoare pentru violarea și uciderea celor două fete, Dincă a lansat o ipoteză uluitoare chiar din penitenciarul de maximă siguranță în care se află. El susține că cele două adolescente sunt în viață, afirmând că le-a vândut traficanților de carne vie. Cu toate acestea, nici autoritățile și nici familia victimelor nu au acceptat această poveste șocantă.

Gheorghe Dincă dezvăluie unde se află Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Potrivit mărturiei sale, Gheorghe Dincă susține că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc și că el le-a dus în America. Această afirmație a fost întâmpinată cu scepticism și respingere atât din partea autorităților, cât și din partea familiei victimelor.

„Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut! Eu am dat toate detaliile în fața instanței, însă nu au vrut să verifice informațiile. Până și familiile fetelor le-au cerut magistraților să verifice toate detaliile pe care le-am spus, însă nu au făcut acest lucru. (…) În dosarul în care m-au condamnat n-au avut nicio probă solidă. Expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor”, a declarat, Gheorghe Dincă pentru SPYNEWS.ro.

Bunicul Luizei Melencu a respins cu fermitate această ipoteză și a insistat că nepoata sa, împreună cu Alexandra, sunt în viață. Aceste dezvăluiri ciudate aduc un element nou și înspăimântător în povestea deja șocantă a disparițiilor celor două tinere.

„Nu suntem și nu am fost mulțumiți niciodată, după cum au decurs toate ședințele, timp de 3 ani, la Tribunalul Slatina, iar acum am fost pasați pe mâna altor judecători, care încearcă pe toate căile posibile să le țină (faptele – n.r.) cât pot de departe de realitate. Noi bănuim că lucrurile nu stau așa cum au fost descrise de procurorii DIICOT în rechizitoriu”, a spus bunicul Luizei Melencu, cu doar câteva zile înainte ca Gheorghe Dincă să primească 30 de ani de pușcărie pentru uciderea celor două fete.

Gheorghe Dincă a fost condamnat pentru furt de curent electric

În timp ce își servea pedeapsa de 30 de ani de închisoare, Gheorghe Dincă a dezvăluit și alte detalii sinistre despre activitățile sale infracționale. Un aspect neașteptat al comportamentului său este reprezentat de furtul de curent electric, realizat printr-o instalație ingenioasă amplasată în spatele contorului de tensiune, într-o cameră la care avea acces exclusiv. Judecătorii au recunoscut că Dincă a demonstrat o „inventivitate” deosebită în crearea acestei instalații clandestine.

Condamnat pe fond la Judecătoria Caracal pentru folosirea de instalații clandestine pentru ocolirea echipamentelor de măsurare și pentru furt de curent electric, Dincă a primit o pedeapsă suplimentară de 1 an și 6 luni de închisoare pentru fiecare infracțiune. Aceste detalii adaugă un aspect surprinzător și complex profilului infracțional al individului, evidențiind latura sa meticuloasă și ingenioasă în activitățile ilegale.

„În ceea ce privește împrejurările și modul de comitere a infracțiunii, precum și mijloacele folosite, instanța reține, în defavoarea inculpatului, faptul că, în ceea ce privește fapta prevăzută de art.92 alin.(2) din Legea nr.123/2012 (n.r. – folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea), acesta a dat dovadă de inventivitate, construind și folosind o instalație constând într-o intervenție neautorizată asupra capacului din metal care fixa elementele LF 100 A (n.r. – siguranța de 100 amperi), în partea activă a fazelor aferente R, S și T, acel capac fiind găurit, iar pe una din faze era înfiletată o bară metalică care făcea legătura din faza activă și alimenta printr-un cablu un întrerupător tip heblu, au reținut judecătorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: