Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Hagi a luat foc ! Sepsi a egalat în ultimul minut!

Gheorghe Hagi a luat foc ! Sepsi a egalat în ultimul minut!

Viitorul inainte meciului cu Sepsi

Gheorghe Hagi a luat foc la finalul meciului. Regele a făcut o adevărată criză de nervi, după ce Sepsi a egalat în ultimul minut din prelungiri, prin Bouhenna. Regele l-a atenționat pe arbitru că ar fi fost un fault în atac la faza golului.”Vă bateți joc de noi”, i-a strigat Hagi, centralului. Gazdele au avut parte de un eveniment nefericit chiar înaintea meciului. Roland Niczuly (23 de ani), portarul celor de la Sepsi OSK, s-a accidentat la încălzirea dinaintea mecului. Nu a mai putut continua și a părăsit terenul în lacrimi. Se pare că goalkeeperul ar fi suferit o ruptură musculară. Echipa lui Gheorghe Hagi a intrat la vestiare în dezavantaj după ce gazdele au înscris în minutul 37 prin Carnat. După reluare, Ciobanu a marcat un gol de senzație de la aproape 30 de metri. Trei minute mai târziu Calcan obține un penalty , iar Eric înscrie pentru 1-2 cu o execuție impecabilă. În ultima parte meciul a fost destul de dezechilibrat, Viitorul dominând clar. În prelungiri, antrenorul gazdelor, Csaba Laszlo a văzut cartonașul roșu. În final Bouhenna a egalat. Constănțenii nu au reușit în cele trei meciuri disputate pe terenul covăsnenilor nicio victorie până acum.

„Am uitat că sunt pe teren și m-am enervat. Îmi pare rău. Sunt supărat pentru că niciodată nu am luat cartonaș roșu. Acum am luat pentru o prostie. Și eu sunt om”, a declarat Csaba Laszlo, antrenorul lui Sepsi la Digi Sport.

Constănțenii nu au reușit în cele trei meciuri disputate pe terenul covăsnenilor nicio victorie până acum. Ultimele două întâlniri din sezonul trecut s-au încheiat 0-0.

Eric se aporpie de recordul lui Wesley

Mijlocașul celor de la Viitorul, Eric de Oliveira a înscris în fiecare meci din acest sezon și este foarte aproape de a egala recordul lui Wesley. Acum, brazilianul a ajuns la 63 de reușite în Liga I și mai are doar un gol pentru a-l egala pe Wesley, cel mai prolific marcator străin din România. Eric a fost schimbat în minutul 78, așa că va avea șansa de al depăși pe Wesley în etapa următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: