Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Hagi împlinește 55 de ani! Regele fotbalului românesc este căsătorit de 25 de ani

Gheorghe Hagi împlinește 55 de ani! Regele fotbalului românesc este căsătorit de 25 de ani

GALERIE FOTO (7) Gheorghe Hagi împlinește 55 de ani! Regele fotbalului românesc este căsătorit de 25 de ani

Gheorghe Hagi împlinește 55 de ani! Cum își serbează ziua regele fotbalului românesc. Cel mai bun fotbalist român împlinește astăi, 5 februarie, frumoasa vârstă de 55 de ani.

Gheorghe Hagi împlinește 55 de ani! Regele fotbalului românesc este căsătorit de 25 de ani

Gică Hagi, s-a născut pe 5 februarie 1965, la Săcele, județul Constanța. Regele a început să joace fotbal la vârsta de 10 ani, iar la 17 ani a debutat în Liga 1 la Farul Constanța. În 1983, la vârsta de 18 ani acesta a debutat la echipa națională, iar tot în același an ajunge la Sportul Studențesc. Gică Hagi a jucat la Steaua, până în 1990, apoi la CM în Italia unde a ajuns la Real Madrid, ulterior ajungând la Brescia, FC Barcelona și Galatasaray, unde a jucat până s-a retras.

Hagi a reușit să adune între anii 1984-2000, 124 de selecții în tricoul echipei naționale, acesta fiind al doilea cel mai selecționat fotbalist român din toate timpurile.

Gheorghe Hagi a reușit să aibă 35 de goluri pentru România, acesta ocupând prima poziție în clasamentul all-time al golgeterilor. Gheorghe Hagi a avut momente impresionante al carierei sale, mai ales în evoluția la CM 1994, unde a dus ROmânia până în sfterurile competiției, fiind cea mai bună performanțp din istoria României.

Povestea de dragoste dintre Gheorghe și Marilena Hagi

Deși o lume întreagă îl cunoaște pe Gică Hagi, puțini știu lucruri despre viața sa personală. Fostul fotbalist a ținut întotdeauna să fie discret când a venit vorba despre viața sa sentimentală.

De 25 de ani, Gheorghe Hagi este căsătorit cu Marilena. Cei doi au împreună doi copii, Kira și Ianis. Dar povestea lor de dragoste este una originală.

Hagi s-a căsătorit cu Marilena la patru ani după divorțul de prima soție, Leni, iar de atunci își continuă povestea de dragoste fără obstacole.

Într-un interviu din anul 2000, Marilena Hahi povestea cum a fost întâlnirea dintre cei doi.

Mi-o amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică, declara Marilena Hagi.

Hagi, declarație de dragoste pentru soția sa

Chiar dacă, fostul fotbalist nu este obișnuit să vorbească despre viața sa personală, acesta a făcut o mărturisire despre cea cu care s-a căsătorit în urmă cu 25 de ani.

Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine.Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la min‘, a declarat Gheorghe Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: