Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Turda, infectat cu noul coronavirus. Care e starea artistului de 72 de ani

Gheorghe Turda, infectat cu noul coronavirus. Care e starea artistului de 72 de ani

Încă un nume mare al muzicii românești suferă din cauza Covid-19. Este vorba de îndrăgitul interpret Gheorghe Turda! Acesta tocmai a primit vestea că s-a infectat cu temutul virus care a răpus mii de români. Familia artistului este în stare de șoc.

În vârstă de 72 de ani, Gheorghe Turda a primit o veste care l-a șocat pe el și întreaga familie. Medicii l-au anunțat că are Covid-19. Lovitura a fost cu totul neașteptată și l-a cutremurat.

Starea artistului s-a înrăutățit în ultima perioadă, așa că artistul a cerut ajutorul medicilor. Simptomele a ceea ce părea o răceală mai puternică l-au alarmat pe îndrăgitul Gheorghe Turda. Mai mult, virusul i-a afectat și vocea interpretului de muzică populară.

Vestea şoc că are Covid a primit-o chiar ieri de la medic. Rezultatul pozitiv a sosit după testul pe care artistul l-a făcut sâmbătă.

Gheorghe Turda, infectat cu noul Coronavirus

Gheorghe Turda a mărturisit care este starea lui acum. De asemenea, artistul de muzică populară susține că ar fi luat virusul după o excursie pe care a făcut-o la o salină din Prahova, potrivit Click!.

“Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit”, a povestit Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda a rămas văduv acum mai bine de 10 ani. Îndrăgitul artist de muzică populară are, însă, o relaţie extrem de bună cu fetele sale, Anca Ioana şi Elena Voichiţa, cele care l-au făcut și bunic pe artist.

“Voi sta în casă timp de 14 zile sau cât va fi nevoie să fiu bine, asta e important”, a mai povestit Gheorghe Turda, care se luptă acum cu Covid.

Mai mulți interpreți de muzică populară, infectați cu Covid

Gheorghe Turda este unul dintre mulții români care se luptă cu Covid-19. Printre aceștia, sunt și mulți artiști care au fost greu încercați după infecția cu Covid-19. Printre aceștia se numără și Ionuț Dolănescu, Steliana Sima, Vlăduța Lupău sau Radu Ille.

Printre cei care nu au învins în lupta cu Coronavirus, îi amintim cu tristețe pe îndrăgiții artiști Vasile Barani și Nelu Bălășoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: