Redactia.ro
Home » Monden » Gianinuța din Las Fierbinți este însărcintă. Ce se va întâmpla cu rolul ei din serial

Gianinuța din Las Fierbinți este însărcintă. Ce se va întâmpla cu rolul ei din serial

Anca Dumitra, cunoscută publicului larg pentru rolul Gianinei din popularul serial „Las Fierbinți”, a anunțat recent că este însărcinată. Vestea a stârnit curiozitatea fanilor, care se întreabă cum va afecta acest eveniment fericit cariera actriței și, mai ales, ce se va întâmpla cu personajul Gianinei în viitorul apropiat.

Anca Dumitra și-a anunțat sarcina

Anca Dumitra, în vârstă de 36 de ani, se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Actrița, cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, a dezvăluit că a aflat de sarcină într-un mod foarte emoționant. „Am început să plâng. Am fost destul de emoționată. Bănuiam eu ceva. Mi s-a confirmat în urma unui test, în urma celui de-al doilea test și în urma analizei de sânge… Toată lumea e bucuroasă și fericită. La fel și el. S-a emoționat și el pe măsură”, a declarat Anca Dumitra.

Aceasta a mai adăugat că primul trimestru al sarcinii a fost mai dificil, dar acum, la 22 de săptămâni, se simte plină de energie și își continuă activitățile zilnice fără prea multe schimbări. „Nu știu dacă e bine sau nu, dar sunt pofticioasă, sunt mâncăcioasă. Sunt foarte bine. N-am nicio problemă. Primul trimestru a fost puțin mai dificil. Dar am trecut ușurință peste… mici grețuri, pe ici pe colo. Am 22 de săptămâni, un pic de cinci luni și jumătate. Dar sunt plină de energie”, a afirmat actrița.

Planurile pentru venirea pe lume a copilului

În ceea ce privește pregătirile pentru venirea pe lume a copilului, Anca Dumitra a mărturisit că nu a făcut încă multe pregătiri și se bazează pe ajutorul mamei sale. Actrița este deschisă atât pentru nașterea naturală, cât și pentru cezariană, dacă aceasta este necesară din punct de vedere medical. „Mi-aș dori, așa, într-un anumit fel să fiu. Însă sunt deschisă să mă observ. Pentru că nu știi, n-ai fost niciodată într-o situație de genul acesta, dar îmi doresc din tot sufletul să creștem împreună un copil sănătos, voios, un om bun. Ăsta e scopul major„, a spus Anca.

Cu toate acestea, actrița nu și-a schimbat foarte mult stilul de viață și nu s-a apucat de febra pregătirilor pentru cameră. „Nu am pregătit camera. Și aici consider că mai e puțin timp. Nu m-a apucat febra pregătiririlor așa, cameră, tapet sau alte chestii. Dar sunt în plan mici lucruri, dar mai așteptăm mici lucruri”, a explicat ea.

Ce se va întâmpla cu Gianina din „Las Fierbinți”?

Întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor serialului „Las Fierbinți” este ce se va întâmpla cu Gianina. Anca Dumitra a clarificat că, deși nu a stabilit exact cât timp va lua pauză de la filmări, nu intenționează să renunțe la rol. „Încă nu am stabilit o dată precisă, că voi sta trei săptămâni, o lună, șase luni. Nu poți să știi pentru că întotdeauna este, în principal, de bebe, de tine… cum manageriezi totul. Sper din tot sufletul să fiu echilibrată și să știu exact ce să fac, când trebuie să fac. Îmi doresc să fac asta”, a spus Anca Dumitra.

Actrița a mai adăugat că episoadele pe care fanii le văd acum au fost filmate recent, unele dintre ele chiar cu burtică. „Acum, ce văd oamenii pe post de marți până joi, este sezonul pe care noi tocmai ce l-am terminat de filmat. Respectiv, acum trei săptămâni, cam așa. Astfel încât, un pic am filmat cu burtică, nu se vedea așa tare. Plus că, fiind mai friguț mai puneam o gecuță și așa mai departe. Din punctul ăsta de vedere, suntem în pauză acum. Doar ce am terminat acum. Mai departe, vedem. Dar stați cu ochii pe noi. Că cine știe?! Nu fuge nicăieri, ce-i drept. Poate, știu eu, mai lipsește o săptămână, două. Se duce puțin la studii”, a concluzionat vedeta.

Anca Dumitra și soțul ei au aflat deja sexul copilului, dar preferă să păstreze această informație pentru ei, pentru a menține suspansul. „Noi am aflat. Toată lumea își dă cu părerea. Dar mie-mi place treaba asta. Nu o să facem gender reveal. Știm, dar deocamdată ținem pentru noi. Ce-mi place și de ce țin treaba asta este că lumea chiar zice. O să vedem”, a mărturisit actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: