Redactia.ro
Home » Monden » Gianluca Vacchi a devenit tată! Soția lui e mai mică cu 28 de ani decât el

Gianluca Vacchi a devenit tată! Soția lui e mai mică cu 28 de ani decât el

GALERIE FOTO (3)

Milionarul Gianluca Vacchi se bucura de o noua etapa in viata lui: ipostaza de tatic. Iubita sa Sharon Fonseca, cu 28 de ani mai tanara ca el a nascut o fetita perfect sanatoasa.

Blu Jerusalema Vacchi este fetita proaspat venita pe lume si rodul iubirii dintre excentricul Gianluca Vacchi si Sharon Fonseca. Fiecare moment al nasterii a fost imortalizat de milionar, iar dupa aceea, Gianluca si-a anuntat fanii pe Instagram de minunea din viata lui:Ea este cu noi… Sharon și cu mine suntem fericiți să anunțăm că în această dimineață fiica noastră Blu Jerusalema Vacchi s-a născut. Mulțumesc lui Dumnezeu că este sănătoasă și deja o iubim mai mult decât propriile noastre vieți”, a scris Gianluca.

 A “dedicat” nasterea tatal sau

 Din pacate, tatal lui Gianluca nu a mai apucat sa isi vada nepotica, astfel ca milionarul a tinut sa transmita un mesaj emotionat acestuia.Acum știu de ce am așteptat atât de mult. Viața a avut un dar special pentru mine: tu și fiica noastră. Nu am cuvinte care să explice cea mai profundă senzație din întreaga mea viață și vreau să dedic acest moment de bucurie și de viață nouă memoriei tatălui meu și sunt sigur că acum este profund mândru de femeia pe care am avut privilegiul să o aleg să merg pe această frumoasă cale. Mulțumesc Reginei mele. Fiica noastră va avea cea mai incredibilă mamă din această lume. Te iubesc!”

 Cum s-a facut remarcat Gianluca Vacchi

Stilul excentric si viata fara griji, desfasurata pe retelele de socializare l-a facut pe Gianluca Vacchi sa fie unul dintre cei mai iubiti milionari din lume. Este foarte bogat, ii place sa danseze oriunde ar fi si se pricepe la afaceri. A devenit rapid influenccer de marc ape retelele de socializare, iar viata pe internet a inceput cand a implinit varsta de 45 de ani, moment in care deja avea o experienta bogata la purtator. La 45 de ani am realizat că lumea nu mai are să îmi ofere nimic. Nu mai sunt interesat să câştig bani deloc, acum sunt interesat de lucrurile care mă fac curios. “Nu sunt îndeajuns de bătrân încât să nu fiu interesat de modul în care tinerii comunică acum, şi evident, de modurile în care aceştia se distrează.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: