Redactia.ro
Home » Știri » Gică Hagi, primele declarații după înfrângerea României: ”Trebuie să avem mult curaj!”

Gică Hagi, primele declarații după înfrângerea României: ”Trebuie să avem mult curaj!”

Gică Hagi a făcut primele declarații după eliminarea României de la Euro 2024, în urma meciului cu Olanda. Tricolorii au plecat acasă cu o înfrângere dureroasă, de 3-0, dar Hagi a apreciat efortul echipei și a recunoscut superioritatea adversarilor.

Meciul cu Olanda a fost un test dur pentru România, dar Hagi vede în această experiență o oportunitate de creștere și de învățare. Felicitările aduse echipei naționale și recunoașterea meritelor adversarilor demonstrează respectul și profesionalismul său.

Gică Hagi, primele declarații după înfrângerea României

Hagi a fost ferm în mesajul său privind viitorul echipei naționale, subliniind importanța creșterii și evoluției continue.

„În primul rând, să-i felicităm pentru tot parcursul. Au intrat în istorie, au făcut lucruri foarte bune. Am avut oportunitățile noastre cât de cât, dar s-a văzut că Olanda e o echipă pregătită foarte bine. Poate că uneori atât poți și trebuie să te uiți înainte și să vezi ce poți face ca să devii mai bun, să ai performanțe tot mai mari. Acum rămâne să lucreze în continuare să lucreze și mai bine”, a spus Gheorghe Hagi.

„Felicitări tuturor, jucătorilor, suporterilor, toată lumea merită. Începe un proces de creștere, trebuie să evoluăm, să creștem mult mai mult. E greu să tragi concluzii, important e că au făcut foarte bine, trebuie să avem mult curaj și personalitate. Cred că a progresa trebuie să fie un cuvânt important pentru noi în România. Trebuie să ajungem mai sus, să ne dorim mai mult, de ce să nu sperăm”, a adăugat Hagi.

Întrebat dacă este mândru de Ianis Hagi, tatăl său a răspuns simplu și clar: „Mândru de echipa României. De toți”.

Discuții aprinse din cauza unor faze netaxate în timpul meciului

Înfrângerea României a fost marcată de câteva momente cheie. Ianis Hagi, un jucător important pentru echipă, s-a accidentat în startul meciului, după ce a fost lovit cu cotul în cap de către Denzel Dumfries. Acest incident a afectat serios strategia și moralul tricolorilor.

O altă situație controversată a fost refuzul unui penalty în prelungirile primei reprize. Racovițan, introdus pe teren în locul lui Mogoș, a fost lovit cu cotul în figură de Ake. Arbitrul Felix Zwayer a fluierat imediat finalul primei părți, fără ca incidentul să fie analizat de VAR, condus de Bastian Dankert. Aceasta a generat nemulțumiri, fostul mare mijlocaș german Michael Ballack afirmând că România ar fi trebuit să primească un penalty la scorul de 1-0 pentru Olanda.

„Contactul nu a fost pedepsit, nici măcar verificat. Probabil pentru că a urmat imediat finalul reprizei. Pentru mine e o situație care trebuia cel puțin analizată. E clar!”, a comentat Ballack pentru MagentaTV.

„Generația de Suflet”, prima reacție după ce Olanda i-a scos din Campionatul European de Fotbal UEFA

„Suntem supăraţi, trebuie să muncim şi mai mult pentru a ne putea bate cu o echipă precum Olanda. A fost greu acest meci, dar cred că ieşim cu capul sus, chiar şi după acest meci. Au fost extraordinari fanii, le mulţumim din tot sufletul pentru că am simţit sprijinul lor şi pe stadion, şi în afara stadionului, şi în România.

Eram încrezători că putem trece mai departe, dar Olanda a fost echipa mai puternică astăzi şi a reuşit să câştige”, a spus Răzvan Marin, la PRO Arena.

„E o seară tristă pentru noi. Le mulţumim fanilor pentru că au fost excepţionali pe toată durata turneului. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim din grupă de pe primul loc. Am încercat şi astăzi să trecem mai departe. Am jucat bine primele 20 de minute, dar a venit acel gol la prima lor oportunitate şi asta ne-a destabilizat.

Am încercat să revenim, dar ei au jucători de mare calitate şi a venit şi al doilea gol pentru că noi ne-am deschis. Suntem dezamăgiţi, dar în acelaşi timp mă încearcă multe sentimente. Mi-am dorit multe de la această partidă. Acesta este nivelul. Trebuie să progresăm, să învăţăm de la acest EURO şi să nu mai ajungem aici doar din 8 în 8 ani.

Le mulţumesc oamenilor, voi aţi fost motivul pentru care am intrat de fiecare dată pe teren”, a spus Andrei Burcă după România – Olanda, pentru PRO TV, potrivit orangesport.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: